Irina Tănase, însărcinată? Gesturile care o dau de gol pe logodnica lui Liviu Dragnea


Irina Tănase a trădat niște gesturi specifice femeilor însărcinate. Cum a apărut logodnica lui Liviu Dragnea.


In articol:

La numai o săptămână de când liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat, Irina Tănase a fost surprinsă într-o ipostază incredibilă, alături de ginerele său.

Potrivit cancan.ro, tânăra a fost însoțită la cabinetul avocatului lui Liviu Dragnea chiar de către ginerele său, Valentin.
La ieșirea din imobil, Irina a arătat niște gesturi de graviduță, care nu pot fi negate.

Cu zâmbetul larg pe buze, Irina a ieșit din cabinet alături de ginerele său, ținându-și încontinuu mâna pe abdomen, așa cum fac femeile însărcinate.

În timp ce aștepta mașina, Irina a continuat să facă acest lucru, în timp ce fiul lui Liviu Dragnea putea fi văzut cum zâmbea complice, semn că venirea pe lume a unui frățior sau a unei surioare nu i-ar displăcea.

Din prima căsătorie cu Bombonica Prodana, Liviu Dragnea are doi copii. Cu toate că nu ar putea fi exclusă o sarcină, se pare că apropiații Irinei nu cred în această teorie, mai ales că în luna martie Irina a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Liviu Dragnea, vizitat de fiu şi iubită! Nu s-au dus cu mâna goală. Ce i-au dus în închisoare

Liviu Dragnea a fost vizitat în puşcărie.

Fostul lider PSD, încarcerat luni, a doua zi după alegerile europarlamentare, a primit vizita fiului său, Valentin, şi a iubitei sale, Irina Tănase.

În urmă cu puţin timp, la penitenciarul Rahova au ajuns fiul şi iubita tinerică a lui Liviu Dragnea. Aceasta este prima vizită pe care o primeşte Dragnea de când a ajuns în puşcărie.

Valentin Dragnea şi Irina Tănase au refuzat să dea declaraţii jurnaliştilor care se aflau în faţa penitenciarului Rahova. Iubita lui Liviu Dragnea şi fiul lui aveau cu ei pungi în care se bănuieşte că erau alimente.

Liviu Dragnea a primit sentinţa în dosarul angajărilor fictive la începutul acestei săptămâni. Fostul lider PSD a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare şi s-a predat singur, la doar câteva ore după aflarea sentinţei.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Anca Serea este însărcinată? Frumoasa brunetă își mai dorește copii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri