Ioana Ginghină s-a certat cu părinţii ei: “Mi se părea că nimeni nu mă mai înțelege”


Fanii actriţei au aflat că Ioana Ginghină s-a certat cu părinţii ei.


In articol:

E clar că Ioana Ginghină s-a certat cu părinţii ei. Actriţa trece printr-o perioadă grea a vieţii sale, după divorţul de Alexandru Papadopol, dar are alături familia sa de la Sibiu, mama, tata şi sora ei.

Ginghină a povestit pe blogul ei că nu a avut mereu o relaţie perfectă cu părinţii. “Mereu i-am judecat pe părinții mei și în funcție de vârstă i-am văzut prin tot felul de filtre. De exemplu când eram mică 0-9 ani îi vedeam eroii mei: tata pe primul loc, prințul cu care vroiam să mă căsătoresc, iar mama o rivală, frumoasă, tânăra, cochetă, mereu cu zâmbetul pe buze, mult prea preocupată de educația mea.”
, a povestit Ioana pe blogul ei.

Citeste si: Adrian Titieni, mesaj dur după despărțirea de soție: „Când viața te lovește...”

Ioana Ginghină s-a certat cu părinţii ei: "Am început să-mi testez limitele și să întind coarda"

“Apoi a urmat preadolescența în care am început să-mi testez limitele și să întind coarda.

Mi se părea că nimeni nu mă mai înțelege. Mama care exagera cu importanta școlii, iar tata ,care părea ceva mai relaxat, însă ținea mereu cu mama…În adolescență ceva s-a schimbat în relația mea cu ai mei și de aceea nu ne-am certat…M-au înțeles, erau cu mine și alături de mine. Cumva au căpătat încredere în mine. Căsătoria părinților mei, nu a fost ca în povești, însă știu că și-au asumat-o atât de frumos și bine, încât și acum tot acasă la mama și tata este cel mai bine.”
, a mai dezvăluit Ginghină.( vezi cum arată sora Ioanei Ginghină)

Ioana Ginghină s-a certat cu părinţii ei: "Mama și tata sunt exemplul meu că fericirea vine din lucrurile mici”

Nu mai e un secret că Ioana Ginghină s-a certat cu părinţii ei. „Tata și mama sunt părinții mei, tata prietenul meu de joacă, adultul cel mai haios pe care l-am cunoscut, plin de energie, de la care am învățat să schiez, să joc tenis, să merg cu patinele și cu bicicleta.

Mama este eroina mea, cea care a avut grijă ca nouă să nu ne lipsească nimic, într-o epocã în care erau foarte multe lipsuri. Mama ne croșeta cele mai frumoase hăinuțe, ne punea cea mai bună mâncare pe masă, făcea lecții cu mine până seara târziu, nu de puține ori la lumina lumânării, îmi citea povești frumoase și îmi cânta tot felul de cântecele pe care le-am dat și eu mai departe. Mama și tata sunt exemplul meu că fericirea vine din lucrurile mici”, a scris Ioana despre familia ei.


Abonează-te pe

Citește și:

Ioana Ginghină a fost combinată cu un celebru prezentator de televiziune! S-a despărţit Gabriel Coveşeanu de Ginghină din cauza Andreei Marin?

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Ioana Ginghină a fost iubita fiului unui fost preşedinte al României: „Dragoş Constantinescu a avut o relaţie extraconjugală cu Ioana Ginghină”

21 SEPETEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi. O zodie are mare nevoie de odihnă!

Albert Oprea și Maria Chițu, replici neaşteptate în direct: „Eu am ținut la tine și pot să zic că încă țin!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit! Mesajul neașteptat din partea Mellinei de la Survivor: „Soțul tău mi-a umplut...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri