Ioana Ginghină, despre despărţirea de Alexandru Papadopol: „Da, au mai fost... ”


După ce s-a aflat că Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au despărţit, artista a vorbit despre problemele din relaţia lor. 

„Da, au mai fost, iar lui Alexandru, la fel ca mie, nu ne place să vorbim despre problemele din viaţa particulară, ci despre proiectele pe care le avem. Nu voiam să vorbim despre viaţa personală”, a declarat Ioana Ginghină pentru Click.ro.

Citeste si: Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE 24-26 MAI 2019. Cum influenţează Luna în Vărsător o energie dură dată de Chiron şi Marte?

Citeste si: "Aveam o poftă nebună de amor într-o zi, când mi-am zărit fosta iubită pe stradă. Am chemat-o la cafea, iar apoi mi-a sugerat să mergem la mașină. În câteva minute, eram dezbrăcați și în acțiune. E incredibil ce a putut să-mi facă"

Citeste si: "Am o logodnică frumoasă și o fiică vitregă de 18 ani. Într-o noapte, am adormit pe canapea, dar în mijlocul nopții m-am trezit că cineva îmi face sex oral. De atunci, mi-e teamă"

Ioana Ginghină a preferat să nu dea prea multe detalii cu privire la motivele despărțirii.

„Probabil că tot eu voi anunţa la un moment dat ce se întâmplă. Dar nu e cazul acum pentru că lucrurile nu sunt clare. Şi atunci n-are rost să spun ceva şi să nu se mai întâmple”, a mai completat vedeta.

despartire ginghina


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri