Ioan Chițu, fratele Mariei de la Survivor România, concurent în sezonul următor?! Cum arată fratele Războinicei din Republica Dominicană

ioan chitu declaratii
fratele Mariei Chițu și-ar dori să participe la Survivor România

Fratele Războinicei rămase la Survivor România vorbește despre show-ul din Republica Dominicană. Va participa Ioan Chițu în următorul sezon?

Ioan Chițu o apreciază extrem de mult pe Maria Chițu, sora sa, care a rămas în competiția Survivor România și luptă pentru marele premiu. Băiatul spune că și-ar dori să facă parte din show.

Ioan Chițu, fratele Mariei de la Survivor România, concurent în sezonul următor?!

Ioan Chițu mărturisește că are toate calitățile unui concurent demn de Survivor România și i-ar plăcea să facă parte din acest show.

Fratele Mariei Chițu o laudă pe Războinică și spune că este mai aproape ca niciodată de câștigarea marelui premiu al competiției.

Citeste si: Antonia, mesaj de încurajare pentru Zanni la Survivor România. Cum arată Faimosul pe ultima sută de metri din competiție

maria chitu frate
Maria Chițu se numără printre finaliștii Survivor România[Sursa foto: Instagram Maria Chitu]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ioan Chițu este de părere că sora sa ar trebui să câștige show-ul din Republica Dominicană, Războinica îndeplinind toate cerințele.

Fratele Războinicei spune că aceasta a intrat mai târziu în concurs, dar a reușit să se mențină la un nivel extrem de înalt.

„Odată cu intrarea Mariei în concurs, a susținut echipa războnicilor atât moral cât și fizic. Moral i-a susținut pe  Albert și Adelina de cum a intrat.

Citeste si: Cristian Comănici și Mariana de la Puterea dragostei, întâlnire emoționantă la aeroport: „La bine și la greu!”

A câștigat cele mai multe puncte reducând echipa faimosilor la 2 concurenți. Erau la un moment dat 9 faimoși contra 5 războinici.

Chiar dacă a intrat mai târziu ea a reușit să treacă peste dezavantajul de a fi eliminată din linia întâi, așa cum s-a și întâmplat cu toți cei intrați în ultimele 3 luni.

maria chitu ioan chitu
Ioan Chițu este mândru de parcursul surorii sale la Survivor România[Sursa foto: Instagram Maria Chitu]

Maria merită să fie câștigătoare. Poate fi un exemplu pozitiv pentru generația ei. Deține o îmbinare armonioasă a calităților sufletești (precum dorința de viață, inocența, naturalețe, curaj, spontaneitate, bun simt, sinceritate) cu cele fizice (frumusețe, abilități sportive, rezistență, ambiție)”, a spus Ioan Chițu.

Tânărul spune că dacă Maria nu ar fi fost în competiție, favoritul lui ar fi fost Marius Crăciun, cel care a câștigat primul joc individual al săptămânii și l-a învins pe Andrei Dascălu.Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit la puțin timp după finala Burlacul: ”Relația noastră este acum una de prietenie”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies