Cine a fost nominalizat după prima zi de individuale la Survivor România? Cum se simte Marius Crăciun, câștigătorul primului joc, în Republica Dominicană?


Marius Crăciun a câștigat primul joc de individuale la Survivor România și a nominalizat-o pe Elena Marin.


In articol:

Au început jocurile individuale la Survivor România, iar primul a fost câștigat de Marius Crăciun. Războinicul a nominalizat-o pe Elena Marin spre eliminare.

Cine a fost nominalizat după prima zi de individuale la Survivor România?

În competiția Survivor România au mai rămas Zanni și Elena Marin de la Faimoși și Maria Chițu, Marius Crăciun, Albert Oprea și Andrei Dascălu de la Războinici.

Concurenții se luptă individual pentru câștigarea cât mai multor jocuri și pentru marele premiu pus în competiție.

Prima etapă a fost câștigată de Marius Crăciun, concurent ce a dorit să o nominalizeze pe Elena Marin spre eliminare.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, sacrificii mari după Survivor România. Cum arată fostul Faimosul după eliminarea din competiție

Marius Crăciun a purtat o luptă strânsă contra lui Andrei Dascălu, cel care îi este ca un frate.

„Mă simt bine sincer, mă bucur că am reușit să câștig toate jocurile aproape astăzi. S-a văzut că jocurile băieților au fost foarte strânse, de la egal la egal. La un momendat părea că Elena îi va întoarce scorul lui Albert.

elena marin nominalizata
Elena Marin a fost nominalizată de Marius Crăciun[Sursa foto: Captură KANAL D]

A fost o zi obositoare, strânsă frumoasă. Mi-am

dat seama acum ce înseamnă Survivor și jocurile individuale. Mi-am dat seama cât de greu va fi de acum încolo. Mă bucur că am reușit să concurez împotriva fratelui meu, Andrei, și că scorul a fost strâns, s-a terminat 5-4.

Mă bucur că am reușit să concurenz împotriva lui în finală. Îi felicit pe toți, s-a văzut că sunt puternici și sunt nerăbdători să vedem ce ne aduce ziua de mâine”, a spus Marius Crăciun.

Citeste si: Maria Chițu de la Survivor România, în atenția presei din Grecia. Cum a impresionat Maria Chițu concurenții eleni în Republica Dominicană

Elena Marin spune că se aștepta să fie nominalizată de Marius Crăciun, însă își păstrează toată energia pentru jocuri.

„Da, știam și mă așteptam. Era clar că Marius mă va nominaliza pe mine. Încerc să iau puternic și asumat această nominalizare. Este important ce demonstrăm, vreau să am încredere în mine, vreau să aștept următoarele zile să văd ce joc vom avea.

marius craciun declaratii
Marius Crăciun a făcut primele declarații după câștigarea jocurilor individuale[Sursa foto: Captură KANAL D]

Trebuie să demonstrăm și publicul e cel care decide. Să spun că îmi doresc să nu plec de acasă, nu o mai spun, pentru că pot fi acuzată că cer milă iar, cred că acest lucru m-a adus în acest punct al competiție. Sper să pot demonstra multe.

Ca și sentiment, mă încearcă emoția că sunt din nou nominalizată. Maria, săraca, știe mai bine prin ce trec atunci când sunt nominalizată. Voi încerca să nu îmi mai fie teamă și să pun toată această teamă în joc, să fie productivă”, a mărturisit Elena Marin.

Chiar dacă a pierdut contra lui Marius Crăciun, Andrei Dascălu se simte mai bine ca niciodată și este la fel de determinat să continue Survivor România.

Mă simt foarte obosit, a fost o zi foarte grea. Am tras din greu pe traseu să ajung în finală, dar Marius a fost mai bun astăzi. La intrarea cu Zanni, scorul a fost strâns, știam că va fi o zi grea pentru toată lumea.

Drept dovadă, aproape mi-am lăsat picioarele pe traseu, m-am împiedicat de câteva ori. Am intrat de mai multe ori și oboseala își spune cuvântul. Știm că așa va fi de acum înainte, ne-am dorit cu toții să ajungem în această etapă, să demonstrăm cine este mai bun.

Abia aștept ziua de mâine, voi da totul pe traseu ca astăzi și să-l egalez pe Marius, care a fost mai bun astăzi. Bravo lui”, a declarat Andrei Dascălu.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Elena Marin a fost nominalizată la Survivor România – 1 iulie 2021. Cine este iubitul concurentei nominalizate astăzi

Ambulanța chemată de URGENȚĂ acasă la Gabriela Cristea! Are COVID!

Cosmin Stanciu, dezvăluiri neașteptate despre Jador. Cum arată concurentul după ce a părăsit Survivor România

//DESCOPERĂ// Cine este de fapt iubitul Roxanei Buzoiu, fostă concurentă Puterea Dragostei

Antonia, mesaj de încurajare pentru Zanni la Survivor România. Cum arată Faimosul pe ultima sută de metri din competiție

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum sa atragi pacea in zilele in care te simti pierduta

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri