Andreea Antonescu, noi dezvăluiri despre Survivor România. Ce probleme de sănătate are artista după competiția din Republica Dominicană


Andreea Antonescu a avut puterea de a participa la Survivor România și acum vorbește, din nou, despre experiența din Republica Dominicană.


In articol:

Andreea Antonescu spune că experiența Survivor a schimbat-o în totalitate și își dă seama că are nenumărate lucruri în viața ei de care să se bucure, față de ce credea înainte. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista după experiența din Republica Dominicană?

Andreea Antonescu, noi dezvăluiri despre Survivor România

Andreea Antonescu a participat la competiția Survivor România și acum s-a întors din Republica Dominicană un altfel de om.

"Dintotdeauna m-am considerat o persoană curajoasă, dar aceste două experiențe m-au făcut să realizez cât sunt de puternică, de fapt! Am acceptat participarea deoarece, ca orice alt om, ajunsesem într-o perioadă a vieții mele când poate că nu mai apreciam ce am, ce trăiesc.

Citeste si: Cosmin Stanciu, dezvăluiri neașteptate despre Jador. Cum arată concurentul după ce a părăsit Survivor România

andreea antonescu despre survivor
Andreea Antonescu spune că și-a rupt o unghie la Survivor România[Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu]

Mi-am dat seama că, dacă mă voi detașa de stilul meu de viață și voi încerca un cu totul și cu totul alt trai, cu alte cuvinte mă voi lovi puțin de pământ, voi realiza și voi aprecia mai tare tot ce trăiesc eu, de fapt", spune vedeta.

Andreea Antonescu spune că a observat multe schimbări în organism după Survivor România.

Citeste si: Cine este de fapt iubitul Roxanei Buzoiu, fostă concurentă Puterea Dragostei

"De la rău la bine, de la nimic la tot, e destul de ușor! Deși mi-a fost ușor
să revin la viața mea, nu pot spune că „Survivor nu și-a pus amprenta asupra mea.

andreea antonescu survivor romania
Andreea Antonescu spune că s-a întors cu probleme de sănătate de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Andreea Antonescu]

Schimbări ale organismului am sesizat din primul moment în care m-am întors în România și am început să mănânc exact ca înainte, fără a ține cont de absolut nimic, fără a ține diete sau a-mi pune restricții la ceva", spune Andreea Antonescu.

Ce probleme de sănătate are artista după experiența din Republica Dominicană

Andreea Antonescu și-a rupt o unghie pe traseele din Republica Dominicană și spune că își va reveni cu greu.

"Este adevărat că, în urma unui traseu, mi-am zdrobit o unghie. Nici în acest moment nu știu dacă va ajunge să crească normal, dar sper lucrul acesta, tot ce pot să spun acum este că unghia a căzut și sper să nu rămână așa. Am fost avertizată totuși încă din Republica Dominicană că există riscul să nu mai am vreodată unghie", a mai spus artista.

Sursa: VIVA


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a fost nominalizat după prima zi de individuale la Survivor România? Cum se simte Marius Crăciun, câștigătorul primului joc, în Republica Dominicană?

Noi detalii despre momentul care a provocat divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Maria și Elena, puse la zid de băieții de la Survivor România. Cum s-au comportat concurentele înainte de marea finală din Republica Dominicană

Elena Marin a fost nominalizată la Survivor România – 1 iulie 2021. Cine este iubitul concurentei nominalizate astăzi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum să îți decolorezi părul acasă. „S-ar putea să te trezești cu niște surprize”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri