Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie: Vibraţiile săptămânii 8 - 14 noiembrie 2018. Cele mai avantajate vor fi zodiile de apă. Zile minunate le aşteaptă


Maturitatea, responsabilitatea, focusarea intr-un singur punct si directie ca forma si continut isi vor gasi normalitatea si profunzimea, astfel incat si gandurile noastre pot fi transformate cu usurinta si insertate in actiunile cotidiene, fie ca aducem in discutie sectorul profesional, personal, sentimental, actiunile financiare si starea noastra de sanatate. Cele mai avantajate vor fi semnele de apa Rac, Scorpion si Rac, evident persoanele care se regasesc cu ascendentul in aceste constelatii. Pentru semnele de aer Gemeni, Balanta si Varsator, aici ecuatia va fi mai estompata, insa asta nu inseamna ca nu vor fi gasite solutii, doar ca in cazul acesta va trebui ca sustinerea sa vina din partea nativilor si reprezentantii acestora. Zodiile de pamant Taur, Fecioara si Capricorn vor fi privilegiate in contextul in care actiunile lor nu vor avea intreruperi si se vor focusa in planuri si ecuatii pragmatice de realizare. Un nivel de evolutie echilibrat va fi recunoscut si in contextul zodiilor de foc Berbec, Leu si Sagetator care isi vor mai tempera din orgolii si egocentrism datorita efectului de Luna Noua in constelatia Scorpion, locul de manifestare!

 

   In plan social evenimentele vor fi diverse si se pot incadra cu usurita de la o extrema la cealalta datorita constelatie Scorpion, locul unde Luna Noua si efectele ei se vor regasi simbolistic! Tocmai din acest punct de vedere la nivel de manifestare vor predomina angoasele existentiale, incendiile, cutremurele, penele de curent si complicatiile din zona electricitatii, incidentele aviatice, accidentarile indiferent de forma lor de manifestare. Elementele Apa si Aer fiind vizibile ca forma de manifestare si actiune! Intr-un cuvant se vor sedimenta anumite nuante vizibil insa aceste aspecte nu vor trebui sa ne sperie pentru ca vor fi nuantate la o scala si intensitate redusa. 

 

 Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ioana Ginghină a dat vestea, la trei luni de a divorț! „Am spus un mare DA!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri