Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie: Vibraţiile săptămânii 3 - 8 decembrie 2018. Luna Nouă în Săgetător aduce schimbări


  Financiar va fi o zi a castigurilor chiar daca vor fi si cumparaturi unde va trebui sa nu exageram in cheltuieli. Necesitatile vor trebui sa primeze si sa incercam o reconfigurare in acest sector de activitate.

   Partenerul de viata ne va atrage atentia fara rautate asupra unor aspecte pe care va trebui ulterior sa le reconfiguram si nu va trebui sa actionam in afront daca ne dorim linistea si echilibrul atat in casa cat si pe unde vom merge impreuna.

   Ultima zi din saptamana, Duminica 9 Decembrie a.c. va fi vizibil tot acest echilibru si elementele de maturitate. Poate fi ziua relaxarii pentru multi dar si a profunzimii in acelasi timp. Beneficiile conjunctiei Luna-Saturn in constelatia Capricorn ne va responsabiliza pe fiecare in parte, dincolo de concepte si idei, dincolo de simbolistica semnului zodiacal pe care il reprezentam fiecare.

   Relatia si raporturile sentimentale vor fi in profunzime si ele, astfel incat ne putem manifesta dorintele, ideile dar si proiectele de viitor in care sa ne putem focusa pe activitatile si planurile urmatoarei saptamani.

Spiritul de echipa va domina aspectele care au legatura cu mentalul si de aici elementele de echilibru in acest sector de activitate.

   Sanatatea isi revin mult si buna dispozitie a zilei va contribui cu resurse si potential pana catre ceasurile serii cand va trebui sa ne concentram pe odihna.

   Preocuparile si dorinta de a va schimba ceva in comportamentul dumneavoastra vor domina o mare parte din ultima zi a saptamanii si putem reconsolida anumite directii de actiune ca principale obiective ale saptamanii urmatoare.  

 


Abonează-te pe

Citește și:

MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 3-9 DECEMBRIE 2018. O nouă etalare de RUNE şi SFATUL runelor pentru tine!

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 3-9 decembrie 2018. Săptămână nebună în cer! Ce aduce pentru zodii

Horoscop DRAGOSTE săptămâna 3-9 decembrie 2018. Luna nouă în Săgetător! Ce aduce pentru zodii în amor

Horoscop 2019: Cele mai ghinioniste zodii! Lor le merge prost chiar de la inceputul noului an

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre infidelitatea în cuplu: „Bărbatul oricum înșală”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri