Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie: Vibraţiile săptămânii 3 - 8 decembrie 2018. Luna Nouă în Săgetător aduce schimbări


Miercuri 5 Decembrie a.c. o dinamica in aspecte, astfel incat forma de manifestare a tuturor actiunilor noastre vor fi in concordanta cu tot. Puterea adaptabilitatii este crescuta si ne putem reconfigura usor pe tot parcursul zilei. Avantajele vor fi conferite prin comunicare. Este ziua favorabila din saptamana cand putem urca o treapta in ierarhia socio-profesionala. Astazi este recomandat sa participam la examane, sa ne facem cunoscute abilitatile prin intermediul CV-urilor si cu toate acestea dinamica zilei ne va fi data de latura intuitiva.

Vom sti cand sa demaram actiunile la timp si ce oportunitati ne sunt conferite de conjuncturile circumstantionale din jur.

Din a doua parte a zilei, parintii vor avea relatii si raporturi bune cu copiii, ceea ce va aduce un surplus de echilibru in camin. Va trebui sa ne apropiem mai mult in raporturile si relatiile cu membrii familiei si vom fi interesati sa solutionam anumite aspecte din camin stringente.

Faptul ca vom fi preocupati de toate acestea, ne determina sa luam legatura si cu rudele sau prietenii apropiati. Un areal in care nu ne vom plictisi cu siguranta si vom putea estompa emotiile negative cu acest prilej.

   Starea de sanatate va fi buna si Luna in descrestere poate genera avantaje in curele de detoxifiere, insa care nu vor trebui sa fie extreme, indiferent de forma acestora.

   Joi 6 Decembrie a.c. este o zi usor agitata din toate punctele de vedere si va trebui sa ne canalizam mult mai bine latura emotionala care tinde catre negativitate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 3-9 DECEMBRIE 2018. O nouă etalare de RUNE şi SFATUL runelor pentru tine!

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 3-9 decembrie 2018. Săptămână nebună în cer! Ce aduce pentru zodii

Horoscop DRAGOSTE săptămâna 3-9 decembrie 2018. Luna nouă în Săgetător! Ce aduce pentru zodii în amor

Horoscop 2019: Cele mai ghinioniste zodii! Lor le merge prost chiar de la inceputul noului an

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Iulia Vântur și Salman Khan lansează un nou proiect împreună! Ce anunț a făcut frumoasa prezentatoare TV: „O poveste de dragoste vine”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri