Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie: Vibraţiile săptămânii 26 noiembrie - 2 decembrie


Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie: Vibraţiile săptămânii 26 noiembrie - 2 decembrie

De la primele ore ale diminetii va trebui sa cultivam echilibrul, dinamismul sa evitam polemicile si toate provocarile pentru ca vor fi vizibile ca forma de manifestare.  In sectorul profesional va trebui sa ne temperam de la orice comentarii care ar putea contribui la o nuanta defavorabila si nu numai a popularitatii sau imaginii, vorbim despre intreg ansamblul. O zi a incordarilor pe care va trebui sa o controlam din toate punctele de vedere, pentru a nu lua decizii proaste in sectorul managerial.

Riscam sa ne grabim in decizii si sa nu ajungem unde ne propunem, indiferent de sectorul profesional in care fiecare dintre noi activam!

Nici in raporturile si relatia cu familia, apsectele nu se lasa mai prejos. Vom fi tentati sa provocam discutii care nu isi au rostul si sa exageram in orgolii. O zi atipica si pentru definitivarea unor lucrari din interiorul locuintei, in care se pot proca accidentarile domestice daca nu vom fi atenti.

   Joi 29 Noiembrie a.c. o zi in care va trebui sa avem in vedere dinamismul si energia. Faptul ca riscam sa ne epuizam resursele si potentialul in prima parte a zilei va trebui sa ne dea de gandit astfel incat strategiile, planurile si activitatile sa contina organizarea bine pusa la punct!

   Din a doua parte a zilei va trebui sa ne ferim de critici la adresa celorlate persoane din jur pentru ca anumite glume, nuante si idei pot sa nu fie bine primite!

   Si starea de sanatate poate avea de suferit pentru ca vom fi mai expusi si vulnerabili. Tot ce are legatura cu sistemul nervos, racelile de sezon pentru ca Luna este slabita, ne pot provoca disfunctii si disconfort atat la nivel emotional dar si fizic.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Cele trei zodii care vor avea o săptămână îngrozitoare. Nimic nu le merge bine

Ambulanța chemată de URGENȚĂ acasă la Gabriela Cristea! Are COVID!

MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018. O nouă etalare de RUNE şi SFATUL runelor pentru tine!

Horoscop 26 noiembrie 2018. Surprize în dragoste pentru unele zodii şi schimbări la serviciu

Cele trei zodii care se îmbolnăvesc des. De ce le este rău tot timpul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum sa atragi pacea in zilele in care te simti pierduta

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri