Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI. Ce este Destinul? Cum aflam scopul nostru in viata


Oare cati dintre noi nu ne-am intrebat aunci cand am auzit pomenindu-se in jurul nostru cuvantul Destin. Ce este acesta? Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI, va da raspunsul.

Si pentru ca fiecare dintre noi ne neastem, existam, invatam de la viata sub o stea mai mult sau mai putin norocoasa, ar trebui sa refelctam asa cum spunea cineva la un moment dat, ca: “Omului ii este dat cat poate duce!” Si totusi indiferent de situatii, noi nu ar trebui sa ne plangem. Insiruirea evenimentelor, intamplarilor, actiunilor la un moment dat, fie ele bune sau rele fac parte din Destinul fiecaruia.

   Discutam mai zilele trecute cu o persoana M.D. si ii multumesc pe aceasta cale, pentru ca a avut curajul sa se destanuie. O serie de relatari adevarate, in urma carora, va las pe dumneavoastra sa trageti concluziile. Daca venim cu un scop sau exista acel scop si daca destinul exista sau nu!?  

   “Domnule nu am putut sa imi explic in viata aceasta un fenomen.” Mi-a spus doamna.

   “Inca din copilarie am experimentat o multitudine de intamplari la care nu mi-am putut da raspuns si consider ca am un inger pazitor desupra capului.” A urmat un oftat si o privire concentrata, ulterior a continuat in timp ce stateam langa geam.  

   “Cand eram adolescenta o masina m-a lovit pe trecerea de pietoni, aveam ochelarii la ochi, impactul a fost puternic, am cazut dar m-am ridicat si nu aveam decat o simpla zgarietura. Pana si ochelarii erau intacti la ochi. Nu au cazut!”

   “ Am fost operata pe ultima suta de metri de fiere. Insa am ajuns la spital si asa imi era frica de anestezie. Lucrurile s-au complicat si cu toate ca medicii aveau mari semne de intrebare, am supravietuit cand am vazut moartea cu ochii!” Puteam sa observ pe fata ei umirea si bucuria cand rememora toate aceste intamplari. “

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Vrei să combaţi depresia şi anxietatea? Specialistul îţi spune ce alimente îţi sunt aliaţi de nădejde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri