Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie, previziuni alarmante pentru 2019: "Pământul se va cutremura, iar un ATENTAT va avea loc în preajma sărbătorilor!"


Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în astrologie, a făcut o serie de previziuni pentru România şi pentru întreaga lume. Astrologul a dezvăluit ce ne aşteaptă în anul 2019.

 

"Focul va porni de la Sud, o să se propage către ţară noastră. Acesta este semnul începutului care va trezi spiritul Cocorului, venit dinspre Răsărit şi care se va infrati cu două mari puteri. Marea care împarte cele două ţinuturi, va fi arsă de focurile tirurilor din păsările de metal.

 

La o ţară vecină, dincolo de trei ţări de România, vor avea loc manifestaţii pentru un petec de pământ. Şi cu toate acestea un avion cât de curând cu un demnitar la bord important se va prăbuşi traversând Oceanul şi o Mare.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Abonează-te pe

Citește și:

Cele mai inteligente femei din zodiac: ele pot muta muntii

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Tort “Raffaello” fara coacere – un deliciu de zile mari

Practici aceste poziţii sexuale? Specialiştii au descoperit că sunt cu adevărat foarte periculoase. În top 3 este şi favorita bărbaţilor români

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Pentru o secundă m-am speriat.” Cum arată Theo Rose, în a cinea lună de sarcină. Fanii au fost uimiți
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri