Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie, previziuni alarmante pentru 2019: "Pământul se va cutremura, iar un ATENTAT va avea loc în preajma sărbătorilor!"

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie, previziuni alarmante pentru 2019:
Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie, previziuni alarmante pentru 2019: "Pământul se va cutremura, iar un ATENTAT va avea loc în preajma sărbătorilor!"

Cămilă cu o cocoaşa va fi afectată pentru energia ei, pentru că acolo se consumă focul pentru o comoară ascunsă în pământurile sterpe dar care ascund un vechi mit. Mitologia va fi atacată pentru a se caută în găurile negre ale pământului brăzdat de bogaţîi. O singură relicvă va fi găsită aici şi trupele se vor mută apoi spre Nord. Acolo unde în jumătatea de Luna este o adevărată relicvă.

 

Europa se va reconfigura total

 

Marea şi Insula va fi zguduită de un cutremur şi o dezorganizare econoimica de cum nu s-a mai văzut până la aceste vremuri. Pentru că ea va fi vasala unei puteri care o roade din interior. Un preot bătrân va avea de suferit de pe urmă înfrângerii şi a ultimei greşeli pe care acesta o va face, însă fără să îşi dea seama… Acolo din interior, vor avea loc schimbări şi Bătrânul Continent (Europa) până în primăvară anului 2019 când se va

reconfigura total. Însă câteva teritorii vor fi pierdute şi declinul monedei de pe continent va fi vizibil în toată lumea. Va fi că şi cum s-ar sparge o vaza cu flori de câmp iar apă va curge din ea tulbure.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Tort “Raffaello” fara coacere – un deliciu de zile mari

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies