Invata sa deosebesti sucurile naturale de cele contrafacute! Afla care sunt bombe cu ceas pentru organism


Invata sa deosebesti sucurile naturale de cele contrafacute! Afla care sunt bombe cu ceas pentru organism

Daca vrei sa mananci sa stii ce sa consumi zilnic, invata sa deosebesti sucurile naturale de cele contrafacute.

 

Alina Laufer a realizat un experiment la inceputul emisiunii "Draga mea prietena" de la Kanal D. A adaugat intr-un pahar o solutie formata din apa, amidon de porumb si iod pentru ca aceasta solutie face reactie cu vitamina C din fructe. Facem acest experiment pentru a vedea cata vitamina C se regaseste in sucul din fructe naturale, in sucul de fructe din comert. In momentul in care adaugam suc de natural din fructe in solutie, ar trebui sa se albeasca in cateva minute.
Daca nu exista vitamina C in suc, nu isi schimba culoarea.
Apoi, domnul doctor Virgiliu Stroescu a venit in emisiune pentru a vorbi despre sucurile naturale si cele contrafacute.
"Fiinta umana are nevoie de lichid. Cea mai buna bautura este apa de izvor. Avem voie de cam doi litri de apa pe zi. Trebuie sa facem cam un litru de urina.
Va recomand, dimineata cand va sculati trebuie sa beti doua pahare cu apa pe stomacul gol: primul pentru a pune inapoi ce am pierdut, al doilea curata intestinele. Te simti si hidratat si nu mai bei apa la masa.", a spus medicul.
##VIDEO18041##
"Am impartit bauturile in cinci categorii: foarte sanatoase, sanatoase, sanatoase, nesanatoase, foarte nesanatoase si toxice.
Din cauza bauturilor nesanatoase avem peste 80.000 de cazuri noi de cancer. In fiecare zi mor 140 de oameni in Romania pentru ca nu consuma alimente sanatoase.", a continuat Virgiliu Stroescu.
"Cea mai buna bautura este apa. Cand iti este sete, bea apa, nu dulce. Daca bei dulce, glucoza din apa iti da anumite dezechilibre. Intr-un litru de sange este un gram de glucoza.
Bauturile astea dulci, colorate, au 10 pana la 15% glucoza. Acest lucru inseamna 100 de grame de glucoza pe litru. Zahar este un drog care incepe sa te chinuiasca, este substanta adictiva. Obisnuiti-va sa nu consumati prea mult zahar. Trebuie sa mancam polizaharide. Cele mai bune sunt din fainoase, din cereale. Timp de patru ore ne dau o sursa buna de monozaharide. Cele mai bune sunt cele de tip musli.", a concluzionat medicul.

Alina Laufer a realizat un experiment la inceputul emisiunii "Draga mea prietena" de la Kanal D. A adaugat intr-un pahar o solutie formata din apa, amidon de porumb si iod pentru ca aceasta solutie face reactie cu vitamina C din fructe. Facem acest experiment pentru a vedea cata vitamina C se regaseste in sucul din fructe naturale, in sucul de fructe din comert. In momentul in care adaugam suc de natural din fructe in solutie, ar trebui sa se albeasca in cateva minute. Daca nu exista vitamina C in suc, nu isi schimba culoarea.

Apoi, domnul doctor Virgiliu Stroescu a venit in emisiune pentru a vorbi despre sucurile naturale si cele contrafacute.

" Fiinta umana are nevoie de lichid. Cea mai buna bautura este apa de izvor. Avem voie de cam doi litri de apa pe zi. Trebuie sa facem cam un litru de urina. Va recomand, dimineata cand va sculati trebuie sa beti doua pahare cu apa pe stomacul gol: primul pentru a pune inapoi ce am pierdut, al doilea curata intestinele. Te simti si hidratat si nu mai bei apa la masa.", a spus medicul. 

##VIDEO18041##

" Am impartit bauturile in cinci categorii: foarte sanatoase, sanatoase, sanatoase, nesanatoase, foarte nesanatoase si toxice. Din cauza bauturilor nesanatoase avem peste 80.000 de cazuri noi de cancer. In fiecare zi mor 140 de oameni in Romania pentru ca nu consuma alimente sanatoase.", a continuat Virgiliu Stroescu.

" Cea mai buna bautura este apa. Cand iti este sete, bea apa, nu dulce. Daca bei dulce, glucoza din apa iti da anumite dezechilibre. Intr-un litru de sange este un gram de glucoza. Bauturile astea dulci, colorate, au 10 pana la 15% glucoza. Acest lucru inseamna 100 de grame de glucoza pe litru. Zahar este un drog care incepe sa te chinuiasca, este substanta adictiva. Obisnuiti-va sa nu consumati prea mult zahar. Trebuie sa mancam polizaharide. Cele mai bune sunt din fainoase, din cereale. Timp de patru ore ne dau o sursa buna de monozaharide. Cele mai bune sunt cele de tip musli.", a concluzionat medicul.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Victor Slav și Anda Adam, revedere după aproape 10 ani de la despărțire! Care a fost reacția celor doi

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

CITEȘTE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Andreea Popescu a născut o fetiță: „Anastasia, învierea mea”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri