Invata sa citesti in palma! Iata care sunt liniile vietii, destinului si iubirii!


Invata sa citesti in palma! Iata care sunt liniile vietii, destinului si iubirii!

Mihai Voropchievici a fost invitat la "Draga mea prietena" unde a vorbit despre arta cititului in palma.

 

Intr-o consultatie chiromantica vei face o analiza pe ambele maini. Tot ce inseamna mana stanga sunt schimbarile impresionale de-a lungul vietii. Linia destinului se citeste pe palma dreapta. La cativa ani, liniile din palma se reprogrameaza.
"Linia destinului sau linia norocului se gaseste pe ambele maini. Linia care pleaca din incheietura mainii si se ridica pe degetul mijlociu este lunga in functie de cum iti programezi tu destinul.
In momentul in care incepi sa-ti conturezi destinul, dupa 30 de ani de multe ori se definitiveaza.
Fiecare zona din palma aduce cu un astru ceresc. Ca marcaj, langa degetul mic se fac niste incretituri si acesta este numarul copiilor. Liniile proieminente sunt maracaje pentru baieti.",  spune Mihai Voropchievici.
##VIDEO19353##
Linia de baza, linia vietii, se imparte pe grupe de cate cinci sau zece ani.
O linie cu marcajul acesta depaseste 90 de ani. Este o persoana foarte longeviva. Longevitatea este data si de cele trei bratari de la mana. Fiecare bratara este echivalenta cu 30 de ani. Sanatate, bogatie si fericire, in aceasta ordine. Sunt cazuri in care ultima bratara care apare distantat. Acestea sunt persoanele care reusesc sa fie fericite in a doua parte a vietii.
Linia capului pleaca de sub baza degetului mic.
Poate sa fie si foarte scurta, dar foarte clara. Daca linia are ramificatii, posesorul are probleme cardiace si va trebui sa aiba mare grija.
Linia casatoriei este o cruce mica. Cei care au acest marcaj nu vor ramane necasatoriti in viata.
Crucile sunt benefice. Cumpenele vin sa favorizeze norocul, sub forma de steluta. Marcajul cel mai dur este un marcaj care apare pe lungimea vietii.

Intr-o consultatie chiromantica vei face o analiza pe ambele maini. Tot ce inseamna mana stanga sunt schimbarile impresionale de-a lungul vietii. Linia destinului se citeste pe palma dreapta. La cativa ani, liniile din palma se reprogrameaza.

" Linia destinului sau linia norocului se gaseste pe ambele maini. Linia care pleaca din incheietura mainii si se ridica pe degetul mijlociu este lunga in functie de cum iti programezi tu destinul. In momentul in care incepi sa-ti conturezi destinul, dupa 30 de ani de multe ori se definitiveaza. 

Fiecare zona din palma aduce cu un astru ceresc. Ca marcaj, langa degetul mic se fac niste incretituri si acesta este numarul copiilor. Liniile proieminente sunt maracaje pentru baieti.
",  spune Mihai Voropchievici.

##VIDEO19353##

Linia de baza, linia vietii, se imparte pe grupe de cate cinci sau zece ani. O linie cu marcajul acesta depaseste 90 de ani. Este o persoana foarte longeviva. Longevitatea este data si de cele trei bratari de la mana. Fiecare bratara este echivalenta cu 30 de ani. Sanatate, bogatie si fericire, in aceasta ordine. Sunt cazuri in care ultima bratara care apare distantat. Acestea sunt persoanele care reusesc sa fie fericite in a doua parte a vietii. 

Linia capului p leaca de sub baza degetului mic. Poate sa fie si foarte scurta, dar foarte clara. Daca linia are ramificatii, posesorul are probleme cardiace si va trebui sa aiba mare grija. 

Linia casatoriei
este o cruce mica. Cei care au acest marcaj nu vor ramane necasatoriti in viata. 

Crucile sunt benefice.
Cumpenele vin sa favorizeze norocul, sub forma de steluta. Marcajul cel mai dur este un marcaj care apare pe lungimea vietii.

 


Abonează-te pe

Citește și:

RALUKA: Cine este celebra artistă. Biografie: nume real, data naşterii, cine este iubitul ei, carieră

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

DESCOPERĂ: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

CITEȘTE: 4 modele de tunsori pentru fața rotundă. Ce ți se potrivește și ce nu

ARMIN NICOARĂ: Cine este celebrul saxofonist. Biografie: copilărie, carieră, boală, cine este iubita lui

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri