Interviu cu Lili Baaddi, director general Silhouette: "Una dintre cele mai mari provocari este mentinerea standardelor"


Echipa Kfetele.ro a stat de vorba cu una dintre cele mai de succes femei din Romania, Lili Baaddi, director general al Centrelor de Slabit si Infrumusetare Silhouette.

 

Lili Baaddi ne-a intampinat cu bratele deschise in Centrul Silhouette de la Unirii si ne-a povestit despre experienta sa in Romania si despre tratamentele pe care le ofera centrele sale.
"Am venit in tara in urma cu 13 ani cu acest concept unic in Romania. Este vorba despre cea mai importanta investitie tehnologica din tara si cu un sistem unic care vine in intampinarea nevoilor consumatorului de frumusete.
Este foarte important sa vii pe piata cu ceva special. Nu la nivel local, ci la nivel mondial. Eu cu Silhouette acest lucru mi-am propus.", spune doamna Lili Baaddi.
In ceea ce priveste lucrul cu factorul uman din Romania, directorul general al Centrelor Silhouette spune ca:
"Factorul uman in Romania este o provocare. De cand am venit, am crezut ca o sa ma descurc mult mai usor.
Au trecut 13 ani. Ma lupt in continuarea cu mentalitatea, cu modul de abordare, cu stilul de viata al salariatului roman care a evoluat. Investesc foarte mult in pregatirea oamenilor mei din toate punctele de vedere. Este o munca titanica si continua."
Iata ce spune si despre Centrele de Slabire si Infrumusetare Silhouette.
Silhouette a venit pe piata din Romania cu un concept de deschidere catre toate tipurile de cliente, oferind tratamente accesibile, cu preturi medii si tratamente de top.
Silhouette se adreseaza consumatorului de frumusete, nu se adreseaza buzunarului clientului.

Lili Baaddi ne-a intampinat cu bratele deschise in Centrul Silhouette de la Unirii si ne-a povestit despre experienta sa in Romania si despre tratamentele pe care le ofera centrele sale. 

" Am venit in tara in urma cu 13 ani cu acest concept unic in Romania. Este vorba despre cea mai importanta investitie tehnologica din tara si cu un sistem unic care vine in intampinarea nevoilor consumatorului de frumusete.

Este foarte important sa vii pe piata cu ceva special. Nu la nivel local, ci la nivel mondial. Eu cu Silhouette acest lucru mi-am propus.", spune doamna Lili Baaddi.In ceea ce priveste lucrul cu factorul uman din Romania, directorul general al Centrelor Silhouette spune ca: 

" Factorul uman in Romania este o provocare. De cand am venit, am crezut ca o sa ma descurc mult mai usor. Au trecut 13 ani. Ma lupt in continuarea cu mentalitatea, cu modul de abordare, cu stilul de viata al salariatului roman care a evoluat. Investesc foarte mult in pregatirea oamenilor mei din toate punctele de vedere. Este o munca titanica si continua."

Iata ce spune si despre Centrele de Slabire si Infrumusetare Silhouette.

"Silhouette a venit pe piata din Romania cu un concept de deschidere catre toate tipurile de cliente, oferind tratamente accesibile, cu preturi medii si tratamente de top. Silhouette se adreseaza consumatorului de frumusete, nu se adreseaza buzunarului clientului."


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu. Cum arata atunci cand s-a lansat în televiziune

Imagini bombă! Cum arată copilul SECRET al unei vedete din România!

CITEȘTE: Care sunt perioadele zodiilor. Află ce zodie ești în funcție de data nașterii

CITEȘTE: Ce înseamnă oja semipermanentă cu apex

CITEȘTE: Ce trebuie să mănânci ca să slăbești 1 kg pe săptămână

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

27 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic miercuri. O zodie are mari probleme cu alimentaţia!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri