Intalniri de Suport gratuite pentru femeile diagnosticate cu cancer mamar


Intalniri de Suport gratuite pentru femeile diagnosticate cu cancer mamar

In luna iunie, Asociatia Donna pentru Sanatatea Femeilor, cu sprijinul Donna Medical Center, Centru de Excelenta dedicat sanatatii femeii, lanseaza Intalnirile de Suport gratuite pentru pacientele cu cancer mamar.

 

Intalnirile de suport dedicate femeilor diagnosticate cu cancer la san au rolul de a potenta efectele benefice ale tratamentelor medicale si de a diminua efectele lor nedorite. La intalniri sunt asteptate atat femeile care au fost diagnosticate cu cancer mamar, cat si familiile sau prietenii lor, care vor sa le ajute sa depaseasca durerea si stresul pe care boala le provoaca.
Prof.
univ. Elisabeta Stanciulescu, doctor in sociologie si Cosmina Grigore, supravietuitor de cancer mamar si Patient Coach la Donna Medical Center, vor oferi suportul de care pacientele au nevoie pentru a trece cu bine peste aceasta incercare.
Elisabeta Stanciulescu este doctor in sociologie si un profesionist care in ultimii ani s-a dedicat lucrului cu oamenii, inclusiv consiliere pentru pacientele cu cancer mamar. ”E atata emoţie pozitiva la finalul fiecarei astfel de intalniri.
Sunt atat de recunoscatoare pentru feţele acelea vizibil mai senine la final, pentru increderea cu care sunt dezvaluite fricile si suferinţele, pentru generozitatea cu care fiecare ofera ce stie si ce poate.”, spune Stanciulescu.
Cosmina Grigore este fost pacient cu cancer si inca de la inceputul luptei cu aceasta boala si-a dedicat timpul si resursele pentru vindecare. ”Feedback-ul pozitiv si marturiile primite de la oamenii cu care lucrez ma incurajeaza permanent si imi dau putere sa continui pe acest drum si sa imi urmez misiunea de a transmite mai departe din experienta mea si cunostintele acumulate pentru a ajuta oamenii
atunci cand au nevoie, in situatii limita.”, a declarat Cosmina Grigore, Patient Coach pentru pacientele diagnosticate cu cancer mamar.
Initiativa acestor intalniri de suport gratuite ii apartine Dr. Elena Claudia Teodorescu, Medic primar Radiologie si Imagistica medicala, fondatoarea Donna Medical Center. ”Intalnirile de suport fac parte din seria de actiuni si evenimente gratuite pe care Asociatia Donna pentru Sanatatea Femeilor le ofera din dorinta de a schimba semnificativ viata persoanelor care au nevoie de servicii medicale de calitate, de consiliere si indrumare dupa aflarea diagnosticului.
Acest demers nu ar fi posibil fara contributia Elisabetei Stanciulescu si a Cosminei Grigore, alaturi de care participantele vor invata sa capete incredere in propriile puteri si capacitatea lor de vindecare.”, a spus Dr. Elena Claudia Teodorescu.
Asociatia Donna pentru Sanatatea Femeilor va organiza lunar aceste intalniri, in parteneriat cu Donna Medical Center. Urmatoarea intalnire de suport gratuit are loc in data de 29 iunie 2016. Inscrierile se pot face pana in data de 24 iunie, in limita a 10 persoane, pe pagina evenimentului:

Intalnirile de suport dedicate femeilor diagnosticate cu cancer la san au rolul de a potenta efectele benefice ale tratamentelor medicale si de a diminua efectele lor nedorite. La intalniri sunt asteptate atat femeile care au fost diagnosticate cu cancer mamar, cat si familiile sau prietenii lor, care vor sa le ajute sa depaseasca durerea si stresul pe care boala le provoaca.

Prof. univ. Elisabeta Stanciulescu, doctor in sociologie si Cosmina Grigore, supravietuitor de cancer mamar si Patient Coach la Donna Medical Center, vor oferi suportul de care pacientele au nevoie pentru a trece cu bine peste aceasta incercare. 

Elisabeta Stanciulescu este doctor in sociologie si un profesionist care in ultimii ani s-a dedicat lucrului cu oamenii, inclusiv consiliere pentru pacientele cu cancer mamar. ”E atata emoţie pozitiva la finalul fiecarei astfel de intalniri. Sunt atat de recunoscatoare pentru feţele acelea vizibil mai senine la final, pentru increderea cu care sunt dezvaluite fricile si suferinţele, pentru generozitatea cu care fiecare ofera ce stie si ce poate.”, spune Stanciulescu.

Cosmina Grigore este fost pacient cu cancer si inca de la inceputul luptei cu aceasta boala si-a dedicat timpul si resursele pentru vindecare. ”Feedback-ul pozitiv si marturiile primite de la oamenii cu care lucrez ma incurajeaza permanent si imi dau putere sa continui pe acest drum si sa imi urmez misiunea de a transmite mai departe din experienta mea si cunostintele acumulate pentru a ajuta oamenii atunci cand au nevoie, in situatii limita.”, a declarat Cosmina Grigore, Patient Coach pentru pacientele diagnosticate cu cancer mamar.

Initiativa acestor intalniri de suport gratuite ii apartine Dr. Elena Claudia Teodorescu, Medic primar Radiologie si Imagistica medicala, fondatoarea Donna Medical Center. ”Intalnirile de suport fac parte din seria de actiuni si evenimente gratuite pe care Asociatia Donna pentru Sanatatea Femeilor le ofera din dorinta de a schimba semnificativ viata persoanelor care au nevoie de servicii medicale de calitate, de consiliere si indrumare dupa aflarea diagnosticului. Acest demers nu ar fi posibil fara contributia Elisabetei Stanciulescu si a Cosminei Grigore, alaturi de care participantele vor invata sa capete incredere in propriile puteri si capacitatea lor de vindecare.”, a spus Dr. Elena Claudia Teodorescu.

Asociatia Donna pentru Sanatatea Femeilor va organiza lunar aceste intalniri, in parteneriat cu Donna Medical Center. Urmatoarea intalnire de suport gratuit are loc in data de 29 iunie 2016.

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cine este MIHAI BOBONETE. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

DESCOPERĂ: Ce înseamnă dacă ți se zbate ochiul

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă OCHIUL

DESCOPERĂ: Dieta disociată (111, 222, 333, 3+3). Topește 15 kg în 2 săptămâni

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este CĂTĂLINA BOBONETE, soția lui Mihai Bobonete

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri