Indrazneste sa fii diferita! Alege pantofii care ti se potrivesc!


Noul anotimp ne obliga sa purtam incaltaminte versatila si speciala.

 

Vedeta colectiei IL PASSO este incaltamintea Pony Hair, alegerea perfecta pentru un look diferit.  Ai la dispozitie cateva modele atat elegante, cat si sport, potrivite pentru a fi purtate la birou sau in timpul liber.
Si  gentile din colectie prezinta insertii de Pony Hair. Acestea se pot cu usurinta asorta pantofilor din acest material sau le poti purta pur si simplu ca piesa cheie a tinutei tale.
Pielea utilizata pentru modelele Pony Hair este atent aleasa, tratata, tabacita, prelucrata, iar procesul tehnologic este mai complicat ca in cazul prelucrarii clasice.

Vedeta colectiei IL PASSO este incaltamintea Pony Hair, alegerea perfecta pentru un look diferit.  Ai la dispozitie cateva modele atat elegante, cat si sport, potrivite pentru a fi purtate la birou sau in timpul liber.Si  gentile din colectie prezinta insertii de Pony Hair. Acestea se pot cu usurinta asorta pantofilor din acest material sau le poti purta pur si simplu ca piesa cheie a tinutei tale.Pielea utilizata pentru modelele Pony Hair este atent aleasa, tratata, tabacita, prelucrata, iar procesul tehnologic este mai complicat ca in cazul prelucrarii clasice.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri