Incredibil, cum arăta Oana Roman în perioada adolescenţei! Era tunsă băieţeşte! Îţi vine să crezi că e ea? FOTO!


Oana Roman, poze cu ea din perioada adolescenţei! Uite cum arăta fosta prezentatoare tv!

Oana Roman a fost invitata Anei Gheorghe, în urmă cu două săptămâni, la prima ediţie a emisiunii "De vorbă cu Ana", difuzată pe site-ul kfetele.ro. Prietene vechi, realizatoarea show-ului şi îndrăgita vedetă au depănat amintiri şi au atins şi câteva subiecte sensibile.

Fiica lui Petre Roman s-a întristat când a fost întrebată de tatăl ei, aceasta povestind cum a fost ultima discuţie telefonică pe care a avut-o cu fostul premier. Cu lacrimi în ochi, Oana a spus să îşi compătimeşte tatăl pentru alegerile făcute în viaţa personală.

Citeste si: Oana Roman, confesiune dramatică! Ne-a povestit cum a slăbit de fapt 20 de kilograme şi cât de nefericită era în perioada aceea! "Mergeam la psihiatru" EXCLUSIV!

"Ultima oară când m-a sunat, tata părea rupt de realitate. Se făcea că nu ştie că mama stă la noi, că trebuie să ne mutăm. Mi-a spus doar că vrea să o vadă pe Isabela, dar vor trebui să se întâlnească în afara casei, că nu vrea să o vadă pe fosta lui soţie. Mama, în sufletul ei, nu cred că l-a iertat...Nici eu, dar de fapt, dacă mă gândesc mai bine, l-am iertat în sensul în care îl compătimesc.

Oana Roman, poze cu ea din perioada adolescenţei! "Sunt tot copilul lui şi mi-aş fi dorit să fie mai îngrijorat de soarta noastră"

A făcut o alegere în viaţa personală cu care nu este fericit, părerea mea. Eu îi sunt recunoscătoare că mi-a dat un nume, că am avut mult de învăţat de la el şi că a făcut multe pentru ţara aceasta, deşi nu i se recunosc meritele. Dacă nu era el, nu am fi fost astăzi în democraţie. Nu pot să înţeleg însă lipsa totală de implicare în viaţa mea. Chiar dacă am 43 de ani sunt tot copilul lui şi mi-aş fi dorit să fie mai îngrijorat de soarta noastră", a declarat Oana Roman, în exclusivitate la kfetele.ro

Ei bine, de curând am găsit o poză cu fosta prezentatoare tv, fotografie realizată dintr-o perioadă în care avea mai puţine griji, iar relaţia cu tatăl ei era considerabil mai bună.

Citeste si: Oana Roman, revoltată după ce ascultat înregistrarea dialogului Alexandrei cu polițistul care a răspuns la 112: ”Merită să aibă coșmaruri în fiecare zi!”

În imaginea noastră o puteţi vedeta pe puternica şi luptătoarea vedetă la vârsta adolescenţei. Era tunsă băieţeşte şi avea un zâmbet inocent şi fermecător pe chip.

A doua imagine o înfăţişează pe Oana în jurul vârstei de 20 de ani, cu părul scurt şi ondulat, zâmbitoare, lângă tatăl ei.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ozzy Osbourne suferă de o boală incurabilă! Soția lui a început să plângă în direct, când a aflat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri