Incredibil, ce făcea Gabriela Cristea când Marcel Toader era înmormântat! "Resentimente" Viaţa merge mai departe!


Gabriela Cristea, ce făcea când Marcel Toader era înmormântat! Viaţa merge mai departe!


In articol:

Marcel Toader a murit în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani. Astăzi, prietenii şi familia l-au condus pe ultimul drum, mama lui, dar şi fina omului de afaceri, Diana Bişinicu fiind dărâmate de durere.

Gabriela Cristea, una dintre fostele soţii ale lui Toader nu a fost la înmormântare, decizie firească dacă stăm bine să ne gândim la scandalurile monstruoase pe care le-a avut cu bărbatul, dar când a aflat că acesta s-a stins din viaţă a fost şocată.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Marcel Toader a reușit să fenteze moartea în urmă cu șapte ani. "I-a stat inima, dar a avut norocul să aibă suflu și să fie operat de urgență"

"Nu-mi vine să cred și știrea asta sper să nu fie o glumă proastă, așa cum s-a mai întâmplat în alte cazuri.
Condoleanțe familiei! Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărțit cu el. Știu că a mai avut în infarct în 2012. Dar nu știu ce a mai făcut apoi... Nu o să merg la înmormântare”, a spus Gabriela Cristea acum două zile.

Ei bine, în timp ce Marcel Toader era condus pe ultimul drum, protagonista noastră şi soţul ei montau, alături de câţiva muncitori, noul mobilier de bucătărie pe care l-au achiziţionat pentru vila lor din Otopeni.

Citeste si: Marcel Toader, în ultimele clipe de viață. Prietenii sunt în stare de șoc!

Ce a spus Marcel Toader despre Gabriela Cristea cu câteva luni înainte să moară?

"Despre Gabriela am avut mereu o părere fantastică! Este una dintre cele mai bune moderatoare de televiziune. Îi doresc tot succesul din lume, fericire în familie, să îmbătrânească lângă soţul ei şi să se iubească. Eu nu am resentimente. Fiecare are viaţa lui şi drumul lui", a spus Marcel Toader. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea în stare de șoc la aflarea veștii decesului lui Marcel Toader!

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Ce se întâmplă cu sânii Mariei Constantin? Probleme uriaşe pentru blonda care s-a iubit cu Marcel Toader

Momentul în care Marcel Toader a ratat împăcarea cu Gabriela Cristea! Toata lumea visa să-i vadă din nou împreună! Gafa uriașă a bărbatului: i-a cerut Gabrielei prea mult sex!

Gabriela Cristea, declaraţia despre infidelitatea în cuplu care a şocat pe toată lumea: „Recunosc cinstit că am mai avut şi eu momente de scăpare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Transferul de grăsime proprie în buze, obraji sau cearcăne, o procedură modernă! Specialistul Kfetele.ro explică!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri