Incredibil ce a păţit Luiza Melencu înainte să fie răpită! Cineva o hărţuia şi era extrem de speriată! Detalii bombă de la familia tinerei!


Luiza Melencu, ce a păţit înainte să fie răpită? Detalii bombă!


In articol:

Familia Luizei Melencu, tânăra care a dispărut în urmă cu câteva luni şi pe care ar fi răpit-o Gheorghe Dincă, este în stare de şoc. Nici până astăzi nu se ştie exact ce s-a întâmplat cu fata, presupusul agresor îndrumând autorităţile pe mai multe piste false de la începutul cercetărilor.

Din păcate însă, rudele adolescentei se confruntă şi cu o mulţime de glume macabre, care le dau însă speranţe mari de moment. După ce a circulat zvonul că Luiza a fost văzută într-un mall, au apărut diverse mesaje conform cărora tânăra ar fi fost mâncând îngheţată într-un parc din Craiova.

Citeste si: Dumnezeule, ce se întâmplă în faţa casei lui Gheorghe Dincă chiar în aceste momente! Acesta este obiectul cutremurător care-i face pe toţi să plângă! FOTO EXCLUSIV!

Luiza Melencu, ce a păţit înainte să fie răpită? Sora ei a povestit tot!

Ei bine, după noianul de informaţii false şi glume nefericite, a apărut în sfârşit şi o declaraţie interesantă în mass media, care a atras imediat atenţia.

Sora Luizei a povestit, ieri, la un post de ştiri, că adolescenta era hărţuită telefonic înainte de presupusa răpire. Aproape în fiecare noapte era sunată insistent, cu număr ascuns, de cineva care nu vorbea.

Citeste si: Incredibil ce s-a descoperit despre criminalul din Caracal! Ce femei îi plăceau și cum se comporta față de ele! ”Nu aveau nici măcar o șansă, le urmărea!”

Dacă la început au ignorat apelurile crezând că este doar o farsă neinspirată a unui coleg plictisit, după câteva zile atât Luiza cât şi sora ei s-au speriat.


Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai bun prietenă a Luizei, prima fată dispărută din Caracal, atacată cu parul și amenințată! Poliția locală: “Te amendăm dacă mai suni la 112!”

O recunoști? A ajuns cea mai dorită femeie din România

Maria Ghiorghiu, previziune șoc: ”Alexandra Măceșanu trăiește! S-o căutăm printre vii și nicidecum prin cenușa și prin minciunile lui Dincă”

Adina Alberts crede că Alexandra şi Luiza sunt încă în viaţă! Vezi argumentele reputatului medic! "Ştiţi câţi bani “produce” o fata de calibrul acesta, pe zi?!?"

Reacția familiei Luzei Melencu, după ce anchetatorii spun că i-ar fi putut găsi trupul

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Românii vor primi bani de la Guvern! Cei loviți de criză vor primi sprijin financiar

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri