Incredibil ce a păţit Luiza Melencu înainte să fie răpită! Cineva o hărţuia şi era extrem de speriată! Detalii bombă de la familia tinerei!


Luiza Melencu, ce a păţit înainte să fie răpită? Detalii bombă!


In articol:

Familia Luizei Melencu, tânăra care a dispărut în urmă cu câteva luni şi pe care ar fi răpit-o Gheorghe Dincă, este în stare de şoc. Nici până astăzi nu se ştie exact ce s-a întâmplat cu fata, presupusul agresor îndrumând autorităţile pe mai multe piste false de la începutul cercetărilor.

Din păcate însă, rudele adolescentei se confruntă şi cu o mulţime de glume macabre, care le dau însă speranţe mari de moment. După ce a circulat zvonul că Luiza a fost văzută într-un mall, au apărut diverse mesaje conform cărora tânăra ar fi fost mâncând îngheţată într-un parc din Craiova.

Citeste si: Dumnezeule, ce se întâmplă în faţa casei lui Gheorghe Dincă chiar în aceste momente! Acesta este obiectul cutremurător care-i face pe toţi să plângă! FOTO EXCLUSIV!

Luiza Melencu, ce a păţit înainte să fie răpită? Sora ei a povestit tot!

Ei bine, după noianul de informaţii false şi glume nefericite, a apărut în sfârşit şi o declaraţie interesantă în mass media, care a atras imediat atenţia.

Sora Luizei a povestit, ieri, la un post de ştiri, că adolescenta era hărţuită telefonic înainte de presupusa răpire. Aproape în fiecare noapte era sunată insistent, cu număr ascuns, de cineva care nu vorbea.

Citeste si: Incredibil ce s-a descoperit despre criminalul din Caracal! Ce femei îi plăceau și cum se comporta față de ele ! ”Nu aveau nici măcar o șansă, le urmărea!”

Dacă la început au ignorat apelurile crezând că este doar o farsă neinspirată a unui coleg plictisit, după câteva zile atât Luiza cât şi sora ei s-au speriat.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri