Incearca un preparat pe care toata lumea il va adora! Pui crocant cu susan si sos picant de portocale


Provocarea in cadrul acestei retete este ca puiul sa fie crocant fara sa il prajesti prea mult. Uite care este secretul!

Ingrediente:

600 g de piept de pui

65 g de lapte batut

15 g de marmelada de portocale

5 ml de sos de soia

200 g de pesmet

50 g de seminte de susan

15 ml de ulei de masline

Sare

Pentru sos:

100 g de marmelada de portocale

15 ml de sos de soia

5 ml de sos iute sriracha

5 ml de otet de orez

Mod de preparare:

Amesteca in ingredientele pentru marinare (laptele batut, marmelada si sosul de soia) intr-un bol mediu. Adauga bucatile de pui si acopera-le bine cu sos. Acopera bolul cu o folie de plastic si lasa totul la frigider pentru cel putin o ora.

In timp ce puiul se marineaza poti pregati amestecul pentru crusta puiului.

Incalzeste o tigaie si pune pesmetul in aceasta. Amesteca pana cand pesmetul capata o culoare maronie. Apoi adauga si semintele de susan. Dupa ce si acestea sunt aurii ia tigaia de pe foc si adauga uleiul de masline si putina sare si amesteca bine.

Incalzeste cuptorul. Aseaza intr-o tava o folie de aluminiu si deasupra un gratar.

Pulverizeaza niste ulei de masline pe gratar.

Ia cate o bucata de pui si da-o bine prin amestecul de pesmet, susan si ulei de masline.

Sursa www.simplyrecipes.com


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri