Incearca un cocktail ametitor din Spania! Bea si tu Agua de Valencia


In Spania se bea acest cocktail in timpul verii pentru ca in timp ce te imbata, te racoreste... Sau invers.

Ingrediente

700 ml vin spumos demi sec (sampanie)
250 ml suc de portocale (de la 4 portocale)
50 ml gin
50 ml lichior de portocale (Cointreau)
50 ml vodca (eu nu pun)
zahar dupa gust (optional; eu nu pun)

Mod de preparare

1. Intr-o carafa de sticla se storc portocalele. Se toarna vinul spumos peste suc.
2. Se adauga ginul, lichiorul de portocale si vodca (cine doreste cocktailul mai tare). Daca doriti, puneti putin zahar.
3. Se pune carafa in frigider pana se raceste amestecul.
4. Se serveste fie cu cuburi de gheata, fie in pahare inghetate (ud paharele si le dau la congelator pana se face o pojghita de gheata pe ele).

Sursa: e-retete.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Obligați să ne vaccinăm împotriva Covid-19? Ce spune Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri