Incearca aceste tipuri de carne. Sunt extrem de gustoase si au beneficii asupra organismului!


Nu-ti fie teama sa incerci ceva exotic sau neobisnuit in ceea ce priveste consumul de carne. Unii macelari si chiar unele supermarketuri au carne de iepure, mistret, urs sau caprioara.

Carnea de iepure de casa are o aroma delicata si nu contine colesterol. Articulatiile pot fi prajite sau folosite in sosuri.

Carnea de iepure salbatic
are un gust mai intens si este mai inchisa la culoare decat cea a iepurelui de casa. Poate fi preparata la cuptor, in friptura cu sos de vin sau in ciulama.

Carnea de caprioara are un continut scazut de grasime si este de doua ori mai bogata in fier decat cea de vita. Piciorul si muschiul sunt foarte bune la cuptor, in timp ce carnea macra este foarte gustoasa la gratar sau tocata si adaugata in sosuri ori placinte.

Carnea de strut are un continut scazut de grasimi, dar ridicat in proteine. Si carnea de bivol are putine grasimi. Incearca fileul de bivol, marinat in vin si mirodenii, apoi bagat la cuptor sau feliat si prajit in tigaie.


Abonează-te pe

Citește și:

COVID-19 România! În Focșani rata de infectare a scăzut considerabil

BOMBĂ în showbiz! Ce a aflat Alin Oprea despre trecutul soției este incredibil!

Jo și Juno și-au spus "ADIO" definitiv! "Îmi doresc foarte mult..."

Care e temperatura normală a corpului. Când trebuie să te îngrijorezi

EXCLUSIV! Berna de la „Puterea Dragostei”, legătură secretă cu Dan Bilzerian?!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 3 decembrie 2020! Nativii zodiei Leu au probleme de sănătate!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri