Incearca aceste tipuri de carne. Sunt extrem de gustoase si au beneficii asupra organismului!


Incearca aceste tipuri de carne. Sunt extrem de gustoase si au beneficii asupra organismului!

Nu-ti fie teama sa incerci ceva exotic sau neobisnuit in ceea ce priveste consumul de carne. Unii macelari si chiar unele supermarketuri au carne de iepure, mistret, urs sau caprioara.

Carnea de iepure de casa are o aroma delicata si nu contine colesterol. Articulatiile pot fi prajite sau folosite in sosuri.

Carnea de iepure salbatic
are un gust mai intens si este mai inchisa la culoare decat cea a iepurelui de casa. Poate fi preparata la cuptor, in friptura cu sos de vin sau in ciulama.

Carnea de caprioara are un continut scazut de grasime si este de doua ori mai bogata in fier decat cea de vita.

Piciorul si muschiul sunt foarte bune la cuptor, in timp ce carnea macra este foarte gustoasa la gratar sau tocata si adaugata in sosuri ori placinte.

Carnea de strut are un continut scazut de grasimi, dar ridicat in proteine. Si carnea de bivol are putine grasimi. Incearca fileul de bivol, marinat in vin si mirodenii, apoi bagat la cuptor sau feliat si prajit in tigaie.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cât timp se fierb foile de LASAGNA

Acuzații grave! Cine încearcă să-i fure acum averea lui Petrică Mâțu Stoian

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MELLINA (Mădălina Dumitru). Biografia concurentei de la Bravo, ai Stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cum să mergi corect pe tocuri înalte. Trucuri și sfaturi pentru a rezista ore în șir încălțată în pantofi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: De ce mor peștii în acvariu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri