„Încă nu realizez.” Mama lui Stephan Pelger a vorbit pentru prima oară, chiar la ceremonia de comemorare a fiului său

„Încă nu realizez.” Mama lui Stephan Pelger a vorbit pentru prima oară, chiar la ceremonia de comemorare a fiului său
„Încă nu realizez.” Mama lui Stephan Pelger a vorbit pentru prima oară, chiar la ceremonia de comemorare a fiului său

Pentru ceremonia de comemorare a celebrului designer Stephan Pelger, mama sa a călătorit în România. Cu dificultate, femeia a încercat să găsească cuvintele și a mărturisit că, în ciuda adopției, el a avut întotdeauna un loc special în inima ei. Având probleme grave de sănătate, ea s-a asigurat că toți cei dragi sunt prezenți la slujbă.

Astăzi, cei care au avut ocazia să-l cunoască pe Stephan Pelger au avut oportunitatea de a-i aduce un ultim omagiu. Mama sa, în colaborare cu câțiva apropiați, a avut grijă de organizarea formalităților pentru slujba de comemorare, asigurându-se că toate detaliile necesare pentru ceremonie au fost puse la punct în țara noastră.

Femeia se luptă să găsească cuvintele și mărturisește că va fi extrem de dificil pentru ea să accepte faptul că fiul său adoptiv nu mai este în viață.

Citește și: Ce avere a lăsat în spate Stephan Pelger. Ce ascundea celebrul creator de modă chiar în propria casă

Mama lui Stephan Pelger a venit în România pentru slujba de comemorare

Aceasta a ajuns dimineață la capela unde a avut loc slujba și a împărtășit că, chiar dacă nu a fost copilul ei biologic, designerul a ocupat întotdeauna un loc special în inima ei.

Din această legătură profundă provine și durerea imensă pe care o resimte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

După cum știm cu toții, Stephan Pelger și-a dorit cu ardoare să adopte un copil, fiind o mare dorință a sa. A sperat cu încredere că va avea parte de o minune, însă s-a confruntat cu diverse obstacole și nu a putut să își împlinească planul.

„Încă mă simt bine, dar o să dureze până o să realizez. Încă nu am realizat că Stephan, copilul nostru înfiat…a fost copilul nostru înfiat(...) Acum un an…noi atunci l-am văzut unde stătea și o săptămână mai târziu l-am avut în casă. Gândiți-vă la asta în Germania, o săptămână durează o înfiere, aici durează doi ani”, a spus mama lui Stephan Pelger, în cadrul unei emisiuni TV.

Mama lui Stephan Pelger a vorbit pentru prima oară, chiar la ceremonia de comemorare a fiului său
Mama lui Stephan Pelger a vorbit pentru prima oară, chiar la ceremonia de comemorare a fiului său[Sursa foto: Facebook]

Ileana Badiu, alături de mama lui Stephan Pelger la slujbă

În această zi plină de emoții, mai multe persoane publice s-au alăturat familiei lui Stephan Pelger. Printre celebritățile prezente la slujbă s-a numărat și Ileana Badiu, care a dezvăluit că a discutat cu mama lui Stephan Pelger și a exprimat recunoștința față de toți cei care l-au sprijinit pe parcursul anilor.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

„Știm cu toții despre depresia cu care se lupta cu zeci de ani, dar nu a spus nimic despre lucrurile care ar putea să prevadă asta(...)

Evident că plânge și o îmbărbătăm noi pe dânsa, și dânsa pe noi, pentru că știe că a fost foarte iubit de cei din jur și e recunoscătoare și ea pentru acest lucru. Rudele familiei, nu este singură”, a spus Ileana Badiu.

Mama lui Stephan Pelger a vorbit pentru prima oară, chiar la ceremonia de comemorare a fiului său
Mama lui Stephan Pelger a vorbit pentru prima oară, chiar la ceremonia de comemorare a fiului său[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Sunt foarte toxice. Și pierzi controlul asupra lor!” Stephan Pelger s-a confruntat cu depresia. Designerul lua pastile ca să poată dormiCitește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„La fel i s-a întâmplat.” Stephan Pelger a vorbit în urmă cu două luni despre depresia cu care se confrunta Răzvan Ciobanu

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Zacuscă de gogonele, rețeta Paulei Chirilă. “Este excepțională. E simplu.”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies