Ce avere a lăsat în spate Stephan Pelger. Ce ascundea celebrul creator de modă chiar în propria casă

Ce avere a lăsat în spate Stephan Pelger.  Ce ascundea celebrul creator de modă chiar în propria casă
Ce avere a lăsat în spate Stephan Pelger. Ce ascundea celebrul creator de modă chiar în propria casă

Apartamentul lui Stephan Pelger era amenajat cu o varietate de obiecte prețioase, care captivau privirile. Printre ele, se aflau și câteva excepțional de valoroase, ce adăugau un farmec aparte spațiului.

 În locuința regretatului creator de modă existau atât opere de artă, cât și enigme intrigante.

Citește și: „Am atacuri de panică, coșmaruri.” Stephan Pelger a trecut prin clipe de coșmar. Ce probleme avea celebrul designer de modă

Averea din apartamentul lui Stephan Pelger la care nimeni nu se aștepta

Trecerea în neființă a creatorului de modă a stârnit un puternic val de șoc în întreaga țară.

Pe măsură ce se dezvăluie detalii despre viața sa, se descoperă aspecte tot mai interesante. Stilul său neconvențional de trai se reflectă și în modul în care și-a amenajat apartamentul din București. Numeroasele obiecte prețioase au fost moștenite din familia sa, oferind astfel imobilului o semnificație aparte pentru celebrul designer.

Una dintre zonele neobișnuite ale apartamentului lui Stephan Pelger era spațiul destinat întâlnirilor cu clientele sale, o zonă special concepută pentru moda, reflectând astfel viața sa.

Aici, petrecea multe ore alături de clienți, fie în birou, fie pe canapea, unde discutau și se bucurau de o cafea sau de un pahar de șampanie, înconjurându-se de obiecte unice și deosebite.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce avere a lăsat în spate Stephan Pelger
Ce avere a lăsat în spate Stephan Pelger[Sursa foto: Facebook]

Ce ascundea celebrul creator de modă chiar în propria casă

Existau piese de mobilier personalizate în apartamentul lui Pelger, în timp ce altele, precum scrinul Biedermeier, erau o moștenire de la mama sa. Într-un dulap, se găseau obiecte de o valoare inestimabilă, cum ar fi porțelan chinezesc datând de secole sau cărți din anii 1700. Unul dintre cele mai vechi și prețioase obiecte deținute de designer era o carte de rugăciuni din anul 1678.

Stephan Pelger suferea de depresie

Din păcate, Stephan Pelger a suferit de depresie încă de la vârsta de 10 ani, iar acest lucru se datorează copilăriei sale traumatizante. După ce a fost abandonat de mama sa și familia biologică și a petrecut o perioadă în orfelinatele comuniste din România, viața sa a luat o întorsătură când a fost adoptat de familia episcopului de la Biserica Neagră. Cu toate acestea, depresia nu a dispărut de la sine, chiar și după ce a căutat ajutor specializat.

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani la Viena, apoi la 34 de ani la Munchen și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul.

Mă internez mâine la dezintoxicare”, a mai mărturisit celebrul creator de modă.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Citește și: „Sunt foarte toxice. Și pierzi controlul asupra lor!” Stephan Pelger s-a confruntat cu depresia. Designerul lua pastile ca să poată dormi

 Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„I-am dat un anumit tip de pastile.” Ce a mărturisit vecina lui Stephan Pelger, după ce acesta s-a stins din viață

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Ema Uta, despre începuturile carierei de make-up artist. Sacrificiile făcute până a devenit cunoscută. „Sunt 16 ani de muncă în spate.”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies