Înainte să fie înmormântat, un copil a deschis ochii, iar toată lumea a început să țipe de spaimă. Care au fost primele lui cuvinte


Un băieţel, în vârstă de doi ani, declarat mort, s-a ridicat din sicriu şi a cerut un pahar de apă.

Băiatul a înviat la propria înmormântare, dar apoi s-a întins din nou în sicriu şi și-a dat ultima suflare, potrivit Daily Mail.

Copilul era tratat pentru pneumonie intr-un spital brazilian, iar medicii au anunțat că a murit. Trupul lui neînsuflețit a fost luat acasă de către familie.

a inviat

Citeste si: Un miner săpa în subteran la Ocnele Mari în schimbul de noapte. A avut loc o surpare, iar din adâncuri și-a făcut apariția un cadavru, aproape perfect conservat. Când s-a uitat mai bine, omul a încremenit. „Era chiar el”

Citeste si: Iată cum putem vopsi ouăle de Paște cu ingrediente naturale. Obținem un aspect mult mai frumos și sunt mult mai sănătoase decât vopseaua cu coloranți artificiali!

Citeste si: HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 22-28 aprilie 2019. Taurii au tendința să se ascundă de lume, Leii se pun pe studiat înainte de Paște

Ce a urmat

Cu doar o oră înainte de înmormântare, în timp ce întreaga familie a micuţului se afla în jurul coşciugului, acesta s-a ridicat şi i-a spus tatălui său: "Tati, poţi să îmi dai nişte apă?".

Toată lumea a început să ţipe, iar tatăl copilului a crezut că s-a întâmplat o minune şi băieţelul lui a revenit la viaţă, dar din păcate lucrurile nu au stat așa.

Micuţul s-a întins înapoi în sicriu şi a murit.

Bărbatul este convins că medicii au greșit în cazul copilului său, așa că a depus o plângere la poliţie, care, la rândul ei, a demarat o anchetă în acest caz.

Citeste si: Horoscop Urania: Previziuni astrale pentru perioada 20-26 aprilie 2019. Soarele va intra în zodia Taurului. Venus va intra în zodia Berbecului

Citeste si: Duminică, la Asta-i România: CIGHID, orfelinatul groazei, locul in care s-au petrecut orori infioratoare si din care putini dintre copii au reusit sa supravietuiasca: “Am fost trimisi sa murim acolo!”

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Ce tratamente faciale poți face în sezonul rece? Sfaturile specialiştilor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri