În vreme de autoizolare, avem destul timp liber, așa că haideți să învățăm cum folosim CORECT produsele cosmetice

Idei de izolare: cum folosim corect produsele cosmetice
Idei de izolare: cum folosim corect produsele cosmetice

Având în vedere că acum avem destul de mult timp liber, nu trebuie să ne neglijăm, ci e momentul să avem grijă de noi. Haideți să învățăm cum folosim CORECT produsele cosmetice.

De foarte multe ori se întâmplă să citim recenzii foarte bune despre un produs, dar pentru noi nu funcționează. Este foarte important să folosim corect produsele cosmetice și, ce perioadă mai bună să învățăm acest lucru, dacă nu acum, când avem atâta timp liber? Deși nu trăim vremuri fericite, trebuie să găsim pozitivitate în tot ce facem, așa că este un moment oportun pentru a ne dezvolta o rutină de îngrijire facială, însă este esențial să știm cum folosim și ce întrebuințare au produsele cosmetice.

Citeste si: Laminarea sprâncenelor. Cum îți laminezi sprâncenele ACASĂ? Sfaturi de la specialistul kfetele.ro, Carmen Sveduneac

În cazul unui produs cosmetic, se poate ca ingredientele pe care acesta le conține, sau textura pe care o are să nu fie potrivite tipului tău de piele- de asta uneori recenziile pe care noi le citim nu relevă rezultatul pe care produsul îl are asupra noastră.

Dar, lăsând la o parte componența produsului, este foarte important ca acesta să fie aplicat în momentul bun, conform unei tehnici corecte.

Cum te folosești corect de produsele cosmetice? Curățarea tenului este cel mai important pas

Idei de izolare: cum folosim corect produsele cosmetice
Idei de izolare: cum folosim corect produsele cosmetice

Deși nu poate nu te-ai machiat astăzi, este în continuare vital să îți cureți tenul înainte să te culci. Toxinele și poluarea aerului influențează negativ tenul nostru, pe care este important să îl curățăm zilnic, cel puțin o dată pe zi.

Acest pas este important pentru că în urma curățării, pielea nu rămâne numai frumoasă, ci și sănătoasă- iar asta este cel mai important. Produsul pe care îl folosești trebuie să fie recomandat de un specialist, pentru că poate dăuna pielii tale, o poate usca sau poate să favorizeze apariția de riduri și linii fine pe termen lung.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Rodia, izvor de sănătate pură. Beneficiile fructului minune

Cum folosești corect produsele cosmetice? Mereu începem cu aplicarea cremei de ochi

Idei de izolare: cum folosim corect produsele cosmetice
Idei de izolare: cum folosim corect produsele cosmetice

Pielea din jurul ochilor este mult mai sensibilă decât cea din alte zone, motiv pentru care aplicarea acesteia trebuie să fie foarte delicată, prin tapotare. Deși pielea este mai subțire, poate fi mai uscată, motiv pentru care primul pas în orice rutină, trebuie să fie aplicarea cremei de ochi, pentru a avea destul timp să se absoarbă în piele.

Și pielea trebuie hidratată mereu, iar metoda recomandată este de a aplica puncte mici pe toată fața, după care tapotăm până produsul se va absorbi în piele. Ulterior, vom folosi mișcări circulare pentru a uniformiza produsul și a avea același nivel de hidratare pe orice porțiune a pielii.

Citește și: Nuntă mare în familia lui Adrian Minune! Fiica artistului se căsătorește. Iată cum arată Adriana în ziua cea mare și câți invitați vor fi prezenți la eveniment- kanald.ro

Citește și: "Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump- stirilekanald.ro

Cum folosești corect produsele cosmetice? Producție se vor aplica MEREU în funcție de textură

Idei de izolare: cum folosim corect produsele cosmetice
Idei de izolare: cum folosim corect produsele cosmetice

Produsele se aplică, de când lumea, de la cel mai ușor, până la cel mai gras. Astfel, este o probabilitate foarte mică de a nu permite produselor mai grase să pătrundă în piele, din cauza celor ușoare, aplicate în primele straturi. Ordinea corectă va fi, întotdeauna: esență, ser și/sau gel, cremă hidratantă și cremă cu factor de protecție solară.

Citeste si: De ce este imperios necesar să folosești cosmetice de calitate?Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

De ce este imperios necesar să folosești cosmetice de calitate?

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies