Laminarea sprâncenelor. Cum îți laminezi sprâncenele ACASĂ? Sfaturi de la specialistul kfetele.ro, Carmen Sveduneac


Laminarea sprâncenelor este un procedeu din ce în ce mai căutat, iar dacă nu îți permiți să mergi la salon, Carmen Sveduneac te învață cum să îți laminezi sprâncenele acasă!


In articol:

Laminarea sprâncenelor. Sprâncenele constituie un element extrem de important în conturarea aspectului nostru fizic, motiv pentru care foarte multe femei petrec destul timp în fața oglinzii, încercând să obțină sprâncenele perfecte. Din fericire, vă puteți lua „la revedere!” de la timpul pierdut, pentru că acum ne putem lamina inclusiv sprâncenele! Totuși, dat fiind faptul că este un procedeu destul de costisitor, am venit cu alternativa ieftină.

Specialistul kfetele, Carmen Sveduneac (trainer de beauty), ne învață cum ne putem lamina sprâncenele în confortul casei noastre, cu o cheltuială minimă! 

Citeste si: Cum să aplici masca de față: ritualul pentru un ten proaspăt și luminos

Laminarea sprâncenelor. Ce este laminarea sprâncenelor?

„Laminarea sprâncenelor este un procedeu care disciplinează firul de păr,” ne-a spus Carmen Sveduneac. Adică, prin această tehnică, vei obține un aspect foarte natural, iar sprâncenele tale vor fi mereu aranjate și vor avea acel efect plin, de sprânceană deasă și bogată.

Conform specialistului nostru, acest procedeu se potrivește sprâncenelor care: au fire crețe, direcții de creștere diferite și este un must pentru persoanele care au fost pasionate de trend-uri în anii 2000 și acum au rămas cu sprâncene foarte subțiri, alcătuite din fire lungi de păr. Prin această tehnică, firul de păr este îndreptat și așezat în direcția potrivită, iar în cazul sprâncenelor subțiri, avantajul laminării sprâncenelor este că va conferi volum. 

Laminarea sprâncenelor. Cum îți laminezi sprâncenele ACASĂ? Sfaturi de la specialistul kfetele, Carmen Sveduneac
Laminarea sprâncenelor. Cum îți laminezi sprâncenele ACASĂ? Sfaturi de la specialistul kfetele, Carmen Sveduneac

Cum îți laminezi sprâncenele acasă? 

Instrumentele necesare pentru laminarea sprâncenelor sunt: o spatulă, o periuță și un piaptăn (de sprâncene), iar produsele de care avem nevoie, sunt aceleași ca în cazul laminării genelor și pot fi găsite peste tot, pe internet. Inainte să începem, Carmen Sveduneac recomandă să ne aranjăm părul pe spate, astfel încât acesta să nu ne deranjeze și să nu ne laminăm, din greșeală, și părul din cap. 

Citeste si: Află cum îți poți proteja pielea în sezonul rece. Ce nu ai voie să faci

Recipientele ce conțin soluțiile necesare, vor fi notate cu litere, informație foarte importantă. Primul pas este să aplicăm gelul de laminare pe sprâncene, iar mai apoi, vom pieptăna sprânceana vertical, în prima jumătate, respectiv oblic, în cea de-a doua. După ce sprâncenele noastre sunt aranjate, vom aplica (cu ajutorul unui bețișor de urechi) soluția din primul recipient, notat cu litera „A”- aceasta acționează în 8-10 minute, în funcție de grosimea firului de păr. 

Laminarea sprâncenelor.

De, asemenea, dacă simțiți că în timpul de acționare firele voastre se vor mișca, iar rezultatul va fi alterat, Carmen Sveduneac vă transmite un super sfat: „În cazul în care firul de păr este gros și indisciplinat, folosim spatula, cu ajutorul căreia vom lipi de piele, acele fire care sunt rebele și se revoltă. În cazul în care firele sunt mai rebele de atât, folosim folie alimentară pe care o aplicăm pe sprânceană, pentru a ține locul lipit.”

Laminarea sprâncenelor. Cum îți laminezi sprâncenele ACASĂ? Sfaturi de la specialistul kfetele, Carmen Sveduneac
Laminarea sprâncenelor. Cum îți laminezi sprâncenele ACASĂ? Sfaturi de la specialistul kfetele, Carmen Sveduneac

Citeste si: De ce este imperios necesar să folosești cosmetice de calitate?

După expirarea timpului, soluția „A” se va șterge cu o dischetă demachiantă, înmuiată în apă micelară. Produsul „B” este pe bază de keratină, motiv pentru care „umple” firul de păr și îl îndreaptă, ținându-l în loc o perioadă îndelungată. Acesta va fi lăsat să acționeze timp de 6-8 minute și va fi șters tot cu apă micelară. Pentru un efect natural, „mai puțin agresiv”, Specialistul kfetele recomandă pieptănarea sprâncenelor în direcție oblică. 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Super tratamente naturale, ușor de preparat pentru vârfurile despicate. Scapă de aspectul uscat al părului!

O recunoști? A ajuns cea mai dorită femeie din România

Tot ce trebuie să știi dacă ți-ai propus să te tatuezi pentru prima oară! Sfaturile specialiștilor

Cum să îți hidratezi tenul în sezonul rece, folosind doar ingrediente naturale

Specialiștii au dezvăluit alimentele care îți îmbunătățesc tenul! Alimentația poate vindeca acneea!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Musty de la Survivor despre accidentarea lui Jador „E la fel ca la Lucian...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri