“ÎMI PLACE DANSUL”. Duminică, dansuri pe muzica anilor ’90. Nostalgia cuprinde România!


“ÎMI PLACE DANSUL”. Duminică, dansuri pe muzica anilor ’90. Nostalgia cuprinde România!

Duminică aceasta, la “Îmi place dansul”, începând cu ora 20:00, la Kanal D, discografia anilor ’90 va ține capul de afiș al Galei show-ului, celebrele hituri pe care vor performa concurenții înscriși în cursa pentru marele premiu de 100.000 de lei, va trezi nostalgia telespectatorilor. Încă de la debutul ediției de duminică aceasta, atât jurații, cât și concurenții, vor călători în timp, prin momentele artistice puse în scenă. Aceștia vor rememora perioada acelor vremuri, când în România începeau să apară televizoarele color, centrele de închiriat casete video, colecțiile de surprize, petrecerile acasă, în sufragerii, când se asculta muzică pe casetofoanele cu beculețe multicolore.

“În această seară vom dansa pe ritmurile anilor ’90, o perioada de glorie pentru unii dintre noi. Abia aștept să văd ce ne-au pregătit concurenții”, anunță Victor Slav tematica acestei Gale.

Intrarea concurenților în platoul “Îmi place dansul”, pe coregrafia și dansul sincron executat impecabil de aceștia este aplaudată la scenă deschisă de jurații show-ului. Prestațiile artistice individuale puse în scenă și gândite exclusiv de concurenții emisiunii sunt apreciate de jurați, însă vor exista și momente care vor stârni criticile juraților. Rândurile se strâng odată cu debutul ediției de duminică seară, competiția ajunge la un alt nivel, dansatorii sunt din ce în ce mai buni, aceștia apărându-și ferm prestațiile artistice.  

Citeste si: Emil Rengle, mișcări de locking dance, pe tocuri, la „Îmi place dansul”

Citeste si: Cocuța și Emil Rengle, conflict deschis pe marginea prestației artistice a unui concurent de la “Îmi place dansul”

“Cred că sunteți deja într-o competiție foarte mare și cel mai bun trebuie să câștige. Cel mai corect este să rămână în concurs doar cei mai buni. Nu am cum să te mai apreciez pentru curaj; dacă o îmbrac pe mama frumos și o aduc aici să facă un moment, cam cât s-o mai aplaud eu că a fost ea drăgălașă și că a muncit?”, îi reproșează Cocuța unui concurent,

Unul dintre momentele emoționante ale serii de Gala este acela când, cu ochii în lacrimi, acceptând cu mândrie părerile contracandidaților și pe cele ale juraților, Ștefan izbucnește în plâns. Colegii lui de platou demonstrează că i-au respectat eforturile, dorința și munca depusă pentru momentul artistic prezentat și, vizibil emoționați și ei, îl îmbrățișează pe Ștefan.

Ritmuri, grație, senzualitate, dans sincron, ținute vestimentare extravagante, glam, decoruri și muzica anilor ’90, totul se va încadra într-o seară care va anunța un adevărat spectacol la “Îmi place dansul”, duminică aceasta, începând cu ora 20:00, la Kanal D.  Tot în seara de Gală telespectatorii vor putea afla și numele concurentului care va părăsi competiția, dar și cine va fi noul aspirant la marele premiu. 


Citește și:

Horoscop zilnic luni, 28 septembrie 2020. Află ce zodie o să aibă parte de sănătate precară, cu răceală sau alți viruși!

Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian

Alina Pană și Ciprian s-au despărțit, înainte de nuntă

Raed Arafat, sfaturi pentru a nu ne infecta la vot: „Nu este suficient că se poartă masca”

Demi Lovato și Max Ekrich s-au despărțit, după 2 luni de logodnă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, luni 28 septembrie 2020. Balanțele își ascultă inima

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri