Imbracamintea atrage toate energiile noastre! Ce sa porti ca ai noroc si sa fii fericita!


Imbracamintea atrage toate energiile noastre! Ce sa porti ca ai noroc si sa fii fericita!

Îmbrăcămintea absoarbe şi ea elementele emanaţiilor noastre mentale, iar cu timpul, sunt îmbibate pe deplin. Fiecare gând este un crâmpei, o parte integrantă a "EULUI" nostru, iar ultimul gând este inovaţia celei mai tinere părţi.

Acela care poartă haine vechi, transmite noului "EU" rămăşiţele tuturor indispoziţiilor, întristărilor, grijilor şi neplăcerilor, acumulate cândva de această îmbrăcăminte. Şi astfel, cu prisosul vechilor emanaţii, omul îşi împovăreaza noul său "EU". Păstrarea, în vechea îmbrăcăminte, a fostelor indispoziţii, de mult trecute, face ca acestea să fie neatrăgătoare la purtat. Dimpotrivă, hainele noi eliberează spiritul, transmiţindu-i o uşurare. Hainele noi reprezintă învelişul proaspăt şi viu al corpului nostru, încă neîmbâcsit de emanaţiile spirituale a mai multor zile.

Nu se recomandă nici chiar păstrarea îmbrăcămintei purtată în timpul fericit nouă, după cum, în general, nu trebuie să ne reîntoarcem la fericirea trăită odată. A purta, din economie, hainele vechi, înseamnă a ne îmbrăca cu vechile părţi componente ale vieţii trecute şi a consuma neproductiv forţele noastre. Chiar şi serpii nu mai intră în vechea lor piele, din "economie". Natura însăşi, nu recunoaşte vechiul său veştmânt şi nu se zgârceşte ca oamenii, păstrând aceleaşi pene, blănuri şi culori.

Ea desfăşoară pe bolta cerească, nesfârşite şi voluptoase splendori.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Cura de detoxifiere cu care a slabit Adriana Antoni! "Ma simt extraordinar, am o energie fantastica"- Ce mananca toata ziua artista!

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

9 zodii scapa de GHINION in aceasta toamna. Urmeaza un val de energie pozitiva pentru ele

Horoscop AstroCafe pentru miercuri: O zodie ramane fara energie, alta se cearta cu sefii!

Horoscop AstroCafe pentru 12 iunie: Energie scazuta si suparari pentru o zodie!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Teo Trandafir și Mihai Hînda sunt “Bară la bară”, în fiecare vineri, pe Radio Impuls!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri