Imagini socante cu Madonna si Angelina Jolie, intr-o campanie impotriva violentei domestice


Madonna, Angelina Jolie si Gwyneth Paltrow apar intr-o campanie impotriva violentei domestice, realizata cu ajutorul unor fotografii socante, prelucrate pe computer cu ajutorul programului Photoshop, informeaza contactmusic.com.

 

Protagonistele acestei campanii apar in cateva ipostaze socante, parand ca au fost agresate fizic, cu chipurile tumefiate, acoperite de vanatai, scrie MEDIAFAX.
Artistul si activistul Alexandro Palombo a realizat acele fotografii ale vedetelor, in format cap-umeri, si le-a prelucrat apoi pe computer cu ajutorul programului Photoshop, adaugand taieturi, vanatai si echimoze la nivelul fetelor protagonistelor campaniei.
Proiectul sau a fost creat pentru a marca Ziua Internationala de Eliminare a Violentei, sarbatorita in fiecare an pe 25 noiembrie.
Campania include sloganuri precum "Viata poate fi un basm cu zane daca spargi tacerea" si "Nicio femeie nu are imunitate in fata violentei domestice".
Printre celelalte vedete care au participat la aceasta campanie se afla actrita Kristen Stewart, cantareata Miley Cyrus, vedeta de reality-show Kim Kardashian, actrita Emma Watson si modelul Kendall Jenner.

Protagonistele acestei campanii apar in cateva ipostaze socante, parand ca au fost agresate fizic, cu chipurile tumefiate, acoperite de vanatai, scrie MEDIAFAX.

Artistul si activistul Alexandro Palombo a realizat acele fotografii ale vedetelor, in format cap-umeri, si le-a prelucrat apoi pe computer cu ajutorul programului Photoshop, adaugand taieturi, vanatai si echimoze la nivelul fetelor protagonistelor campaniei.Proiectul sau a fost creat pentru a marca Ziua Internationala de Eliminare a Violentei, sarbatorita in fiecare an pe 25 noiembrie.

Campania include sloganuri precum "Viata poate fi un basm cu zane daca spargi tacerea" si "Nicio femeie nu are imunitate in fata violentei domestice".Printre celelalte vedete care au participat la aceasta campanie se afla actrita Kristen Stewart, cantareata Miley Cyrus, vedeta de reality-show Kim Kardashian, actrita Emma Watson si modelul Kendall Jenner.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri