Imagini, în premieră, de la filmările pentru serialul de comedie realizat de Kanal D în colaborare cu trupa „3 Chestii”. Producția se va numi „Moldovenii” și va fi programată în grila de toamnă a stației


Imagini, în premieră, de la filmările pentru serialul de comedie realizat de Kanal D în colaborare cu trupa „3 Chestii”. Producția se va numi „Moldovenii” și va fi programată în grila de toamnă a stației

Au inceput filmarile pentru serialul de comedie al toamnei, realizat de Kanal D in colaborare cu trupa „3 Chestii”, iar numele ales pentru serial,  „Moldovenii”, este in stansa legatura cu spatiul rural in care se petrece actiunea productiei si cu limbajul specific zonei. Intr-un sat din apropierea Iasiului, actorii si-au luat in primire cadrele perfecte pentru ca intamplarile comice prin care vor trece personajele sa fie credibile si cat mai autentic moldovenesti. Iata si primele imagini de la filmarile pentru serialul  ”Moldovenii”  (vezi foto in attach).

Pe colbul ulitelor, in interioarele caselor batranesti sau ale celor recent construite, actorii pun cap la cap secventele menite sa ii faca sa rada cu lacrimi pe romani. Dincolo de comicul de situatie, cel de limbaj deriva din accentul moldovenesc inconfundabil si din expresiile neaose, pline de haz.

Lumea satului, atinsa de „ vraja” celor mai noi tehnologii, dar si de interese institutionale oculte si de obiceiuri imprumutate de la oras, se zguduie de ras, ramane muta de uimire, se misca in ritmul naturii dar, mai ales, in ritmul naturii umane.

Sursele de inspiratie pentru scenariul serialului  „Moldovenii”  sunt aspectele vietii de zi cu zi a satenilor, slabiciunile omenesti, atmosfera rurala, dominata de figuri centrale ale lumii satului: preotul, dascalul, primarul, omul de rand.

Trupa „3 Chestii” a generat un adevarat fenomen in mediul online si este alcatuita din oameni creativi si pasionati de ceea ce fac: Petronel Gabriel Gongeanu, Iulian Mehedinț, Radu Țibulca, Vasile Panțiru, Andreea Lodbă, Claudiu Dobriță, Aida Ioana Cojocariu si Bogdan Burțila. Prin

serialul  „Moldovenii”, Kanal D isi propune sa suprinda si de aceasta data, translatand si adaptand viziunea din online in televiziune, mixand astfel doua medii care se potenteaza reciproc.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, pe patul de spital! Cine e fata care a stat lângă el tot timpul FOTO

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei, mărturii incredibile: ”Am lăsat-o gravidă”

Citeste si: Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară! Soția lui a născut o fetiță

Citeste si: Sfârșitul lumii va veni în 2019. Cea mai sumbră predicție a lui Nostradamus care sperie întreaga lume

Citeste si: Ce se întâmplă în creierul tău dacă te uiți în ochii cuiva timp de 10 minute. E ÎNFRICOȘĂTOR!

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă în creierul tău dacă te uiți în ochii cuiva timp de 10 minute. E ÎNFRICOȘĂTOR!

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară! Soția lui a născut o fetiță

Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea mereu. Face miracole!

Horoscop zilnic duminică, 7 martie 2021! Află ce zodie începe o nouă relație de cuplu!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 8 martie 2021! Află ce zodie este invitată la o cină romantică de Ziua Femeii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri