Imagini de colectie din culisele filmarii promo-ului ce anunta noul sezon „Teo Show”


Distractie maxima cu Teo si Bursucu la filmarile pentru unul dintre promo-urile ce anunta sezon „Teo Show” care incepe luni, 28 august, la ora 15:00.

Fericiti ca s-au revazut dupa o perioada de concediu binemeritat, cei doi s-au lansat in valtoarea glumelor de tot felul! Au dansat, s-au tachinat, si-au povestit intamplari din vacanta si i-au antrenat si pe cei din echipa de filmare in joaca lor.

Vestimentatia o facea pe Teo sa para ba ca filmeaza pentru un nou serial, ba ca se apuca de lectii de vanatoare sau ca se pregateste de filmarile pentru „Bravo, ai stil!”. Totul a facut parte dintr-un scenariu plin de umor, asa cum este si emisiunea prezentata de cei doi indrgiti oameni de televiziune.


Bursucu a dat drumul talentului de dansator si s-a intrecut pe sine in a da lectii fetelor din trupa de dans venita special pentru aceste filmari.

Nu ratati, incepand din 28 august, de la ora 15:00, un nou sezon „Teo Show”, portia zilnica de buna dispozitie, cu Teo si Bursucu, numai la Kanal D!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Colecția designerului Antonia Nae, prezentată la London Fashion Week! Românca vorbeşte despre întâlnirea cu Victoria Beckham!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri