Idei geniale de pus in practica la bucatarie! Uite cateva trucuri care te ajuta sa pastrezi mai mult timp alimentele


Majoritatea dintre noi aruncam cantitati industriale de mancare din cauza faptului ca nu stim cum sa prelungim termenul de valabilitate al alimentelor. Iata cateva trucuri de folos in bucatarie!

Tine fructele de padure in apa si otet pentru a preveni aparitia mucegaiului.

Tine fructele de padure in apa si otet pentru a preveni aparitia mucegaiului.
Ceapa si usturoiul trebuie depozitate in pungi de hartie gaurite. Astfel  rezista chiar si doua luni fara sa se strice.
Daca ti-a ramas avocado taiat de la cina de aseara, pastreaza-l intr-o caserola cu o jumatate de ceapa.
Astfel avocado va ramane fresh si verde mai mult timp.
Inveleste cozile de la banana in folie de plastic si le vei avea proaspete pentru mai multe zile.
Inainte de a stoarce lamaiele, pune-le in cuptorul cu microunde la incalzit, pentru 10- 20 de secunde. Se vor stoarce mai bine!
Daca ai golit borcanul de Nutella, toarna lapte cald in acesta si agita bine.
Astfel vei obtine o delicioasa bautura de lapte cu ciocolata.
Ierburile proaspete se ofilesc destul de repede. Toaca-le marunt, amesteca-le cu ulei de masline si toarna amestecul in recipiente pentru gheata. Astfel le poti folosi cand vrei pentru a-ti condimenta mancarea.
Sursa  news.distractify.com

Ceapa si usturoiul trebuie depozitate in pungi de hartie gaurite. Astfel  rezista chiar si doua luni fara sa se strice.

Daca ti-a ramas avocado taiat de la cina de aseara, pastreaza-l intr-o caserola cu o jumatate de ceapa.

Astfel avocado va ramane fresh si verde mai mult timp.

Inveleste cozile de la banana in folie de plastic si le vei avea proaspete pentru mai multe zile.

Inainte de a stoarce lamaiele, pune-le in cuptorul cu microunde la incalzit, pentru 10- 20 de secunde. Se vor stoarce mai bine!

Daca ai golit borcanul de Nutella, toarna lapte cald in acesta si agita bine.

Astfel vei obtine o delicioasa bautura de lapte cu ciocolata.

Ierburile proaspete se ofilesc destul de repede. Toaca-le marunt, amesteca-le cu ulei de masline si toarna amestecul in recipiente pentru gheata. Astfel le poti folosi cand vrei pentru a-ti condimenta mancarea.

Sursa  news.distractify.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: De ce se poartă verigheta pe mâna stângă

Bătaie la Asia Express! Mihai Petre și-a ieșit din minți, iar soția a încercat să-l oprească

Horoscop BALANȚĂ Noiembrie 2021. Nativii BALANȚĂ

DESCOPERĂ: Câte operații estetice are Loredana Chivu

CITEȘTE: Ponturi pentru o relație minunată. Dacă faceţi aceste lucruri, veţi fi fericiţi!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

ELIZA NATANTICU: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are soția lui Cosmin Natanticu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri