Icre de fasole - Reteta delicioasa de post. Nu ai mancat nimic mai bun


Daca iti place fasolea batuta, trebuie sa stii ca icrele de fasole sunt si mai gustoase.

Ingrediente

-4 catei usturoi

-300 grame fasole

-1 pastarnac

-sare

-1 ceapa

-1 ceasca ulei

-1 morcov

-piper macinat

Cum se prepara:

Pentru inceput alegem fasolea, o spalam si o punem la inmuiat cu o seara inainte de preparare.

A doua zi, cand ne apucam de gatit mai intai aruncam apa in care au stat fasolele, apoi o inlocuim si lasam sa dea in clocot.Repetam aceasta operatiune de 3 ori. In a patra apa lasam sa fiarba aproximativ 20 de minute dupa care adaugam pastarnacul si morcovul curatati dar intregi.

Citeste continuarea AICI.

DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Poveste reală: "Eram obligată să fac sex până la epuizare şi, apoi, mă băteau"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri