Icre de fasole - Reteta delicioasa de post. Nu ai mancat nimic mai bun


Daca iti place fasolea batuta, trebuie sa stii ca icrele de fasole sunt si mai gustoase.

Ingrediente

-4 catei usturoi

-300 grame fasole

-1 pastarnac

-sare

-1 ceapa

-1 ceasca ulei

-1 morcov

-piper macinat

Cum se prepara:

Pentru inceput alegem fasolea, o spalam si o punem la inmuiat cu o seara inainte de preparare.

A doua zi, cand ne apucam de gatit mai intai aruncam apa in care au stat fasolele, apoi o inlocuim si lasam sa dea in clocot.Repetam aceasta operatiune de 3 ori. In a patra apa lasam sa fiarba aproximativ 20 de minute dupa care adaugam pastarnacul si morcovul curatati dar intregi.

Citeste continuarea AICI.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

HOROSCOP 19 IUNIE. Gemenii se ceartă pe bani, Berbecii trebuie să evite stresul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri