Tort de mac si gem de piersici - Reteta simpla si rapida


Pentru aceasta reteta ai nevoie de doar cateva ingrediente ieftine.

Ingrediente

5 oua,
150 g zahar pudra,
150 g nuca macinata,
150 g mac,
150 g unt,
coaja de la o jumatate de lamaie,
gem de piersici,
80 g ciocolata de menaj.

Mod de preparare

Untul cu o treime din zahar se freaca spuma si se amesteca bine cu galbenusurile. Se adauga nuca, macul macinate si coaja de la lamaie. Zaharul ramas si albusurile se bat spuma tare, apoi se incorporeaza cu grija in compozitia de mai sus. Se toarna intr-o forma de tort unsa cu unt si presarata cu faina. Se coace la foc mic aproape o ora, se scoate din forma, cand s-a racit, se taie in 3-4 foi, care se ung cu gem de piersici. Se decoreaza cu ciocolata rasa.
 

DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Ritual de Lună Nouă! Atrage-ți abundența și norocul în ACEASTĂ NOAPTE cu aceste trucuri simple!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri

Setări confidențialitate