Iata de ce  barbatii prefera femeile cu un posterior generos!


Nu este un secret faptul ca barbatilor le plac femeile cu un posterior generos. Dar de ce?

Un nou studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Texas, Statele Unite, arata ca barbatilor le plac femeile cu un posterior rotund, generos, bine evidentiat. Ei continua, de fapt, o traditie veche de mii de ani. In trecut, femeile cu o astfel de caracteristica erau vazute ca mame nomade mai bine pregatite pentru a avea copii.

Probabil ca barbatii nu iau in considerare niciodata "curbura lombara" atunci cand isi cauta o partenera, dar cercetatorii au facut-o. Rezultatele noii analize arata ca barbatii tind sa fie atrasi de femei cu un anumit tip de curbura a coloanei vertebrale care le face posteriorul sa iasa foarte bine in evidenta.

Astfel, un barbat obisnuit este atras, in special, de femei cu o curbura a coloanei vertebrale de circa 45 de grade exact deasupra posteriorului. "Aceasta curbura le permitea femeilor din antichitate sa isi schimbe centrul de greutate deasupra soldurilor in timpul sarcinii", explica David M.G. Lewis, unul dintre autorii studiului.

In timpurile in care barbatii vanau, iar femeile culegeau fructe si radacini, viata era in mare parte nomada si decizia de a ramane intr-un loc te costa viata. Femeile cu o astfel de caracteristica puteau merge distante mai mari, chiar si in timpul sarcinii, deci aveau un avantaj in ceea ce privea rata de supravietuire si de reproducere.
Citeste continuarea pe : www.descopera.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Hamude îl ameninţă cu bătaia pe fostul iubit al Biancăi! "Bă, dacă te prind..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri