Iata ce greseli post-antrenament poti face! In aceste moduri iti sabotezi antrenamentul!


Ceea ce faci inainte si in timpul exercitiilor fizice este foarte important!

Greselile post-antrenament pot sa iti saboteze planul de slabit/mentinere. Iata de ce este important sa eviti urmatoarele lucruri

Nu te intinzi - Daca nu te intinzi poti sa ai intinderi musculare, dureri musculare iar febra musculara poate sa fie prezenta mult mai mult timp. Intinderile sunt importante deoarece iti relaxeaza muschii, dar ii mentin suplii si in forma pentru urmatorul antrenament

Nu te realimentezi - Dupa exercitii intense este cel mai bine sa mananci o masa bogata in fibre si proteine pentru a inlocui vitaminele si mineralele pierdute in timpul antrenamentului. De asemenea, este important sa iti hranesti muschii pentru a construi masa musculara si a arata tonifiata si supla.

Nu bei destula apa - Dupa antrenament trebuie sa te rehidratezi deoarece in timpul antrenamentului elimini retentia de apa. Deshidratarea poate duce la crampe, schimbari de temperament, oboseala.

Nu te schimbi de haine - Nu este nevoie sa mentionam repercusiunile pe care le au hainele care miros a transpiratie

Nu iti programezi urmatorul antrenament - Care este scopul sa faci un antrenament, daca nu te gandesti deja la urmatorul.
Sursa: www.doctorulzilei.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Poluare excesivă în București. Ard bazinele de acumulare din fosta fermă de porci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri