Iata ce beneficii au alimentele in functie de culorile lor! Unele previn chiar si cancerul!


Iata ce beneficii au alimentele in functie de culorile lor! Unele previn chiar si cancerul!

Fiecare aliment aduce anumite beneficii asupra organismului, iar culoarea lui iti spune cu exactitate de ce afectiuni te fereste.

Alimentele albe precum ceapa, pastarnacul sau orezul contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Alimentele verzi (broccoli, salata verde, strugurii, ardeiul gras verde etc.) ajuta la eliminarea toxinelor din corp, contribuind la o buna detoxificare a organismului.

Alimentele de culoare rosie precum rodia, rosiile si capsunile mentin sanatatea inimii si a vaselor de sange.

Alimentele galbene, cum ar fi lamaile si ardeii grasi galbeni mentin elasticitatea si stralucirea pielii.

Alimentele de culoare portocalie, precum portocalele, grepfrutul, mandarinele si morcovii previn dezvoltarea celulelor canceroase, gratie numerosilor antioxidanti din compozitia lor.

Alimentele purpurii (afinele, coacazele, murele, vinetele etc) imbunatatesc calitatea vietii, crescand speranta de viata.


Abonează-te pe

Citește și:

3 ținute de vară pentru birou. Îndrăznește și pentru ținute colorate și extravagante

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cristian Comănici și Ștefania de la Casa iubirii, cel mai nou cuplu din showbiz?: „Nu aș vrea să îmi rănească inimioara”

Medicul Tudor Ciuhodaru ne atenționează cu privire la înțepăturile de țânțari

Horoscop 16 august 2022. Află ce zodie va avea de câștigat pe plan financiar

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Ce s-a întâmplat cu Vlăduța Lupău după ce a născut! Vedeta are probleme de sănătate
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri