Iata care este formula picioarelor perfecte!


Cercetatorii polonezi au descoperit formula picioarelor perfecte, care trebuie sa fie usor mai lungi pentru ca sexul opus sa le considere atractive, potrivit unui studiu publicat in New Scientist si preluat de telegraph.co.uk.

Cercetatorii de la Universitatea din Wroclaw au modificat fotografiile a sapte barbati si femei care aveau aceeasi inaltime, dar lungimi diferite de picioare.

La studiu au participat 218 voluntari de ambele sexe.

Specialistii au descoperit ca atat barbatii cat si femeile prefera fotografiile in care silueta persoanelor a fost modificata pe computer pentru ca picioarele sa para cu 5% mai lungi decat in realitate.

Insa picioarele foarte lungi (care au fost modificate pentru a parea cu 15% mai lungi) nu au fost considerate la fel de atractive, spun acestia. „Oamenii prefera o usoara imbunatatire, nu una care sa sara in ochi”, au explicat cercetatorii.

Picioarele originale au fost considerate la fel de atractive ca cele „prelungite” cu 10%.

Potrivit acestui studiu, o femeie de inaltime medie – 1,63 metri – ale carei picioare masoara pe interior 73,66 centimetri, ar avea nevoie de 77,47 centimetri pentru a atinge perfectiunea.

„Picioarele lungi sunt un semn ca posesorul este sanatos”, a declarat Boguslaw Pawlowski, coordonator al studiului.
Citeste continuarea pe: www.frunza-verde.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ligi a fost eliminată din casa Puterea Dragostei. Concurenta și-a luat rămas bun cu ochii în lacrimi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri