I-am prins în fapt! Imaginile flagrantului, în exclusivitate! Cum funcționează instituțiile fundamentale ale statului, în Găurenii de Jos, satul unde “Moldovenii” sunt la putere!


#Râsul molipsitor vine cu serialul de comedie difuzat sâmbătă aceasta, de la ora 22:00, la Kanal D

Satul Găurenii de Jos, locul de domeniul fantasticului unde se desfășoară acțiunea serialului de comedie “Moldovenii”, difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, la Kanal D, aduce în prim plan oameni care dirijează după bunul plac instituțiile pe care le reprezintă. Primarul (interpretat de Radu Tibulca), preotul (Vasile Panțîru) și dascălul (Claudiu Dobrita).

În timp ce problemele arzătoare din Găurenii de Jos, precum falimentul magazinului sătesc sau ajutoarele bănești oferite bisericii, sunt dezbătute de locuitori, buna funcționare a așezării din inima Moldovei este condiționată de prezenţa unui pion principal, primarul Ghiță Şpagoveanu, care conduce primăria după “principii” ce îi garantează acestuia foloase materiale necuvenite.

Se pare că în Găurenii de Jos totul stă sub semnul absurdului, “triunghiul infracţional” – primar, preot, dascăl – își face parte din contribuțiile bănești ale sătenilor, fără teamă de litera legii, operațiunea funcționând pe principiul o mâna spală pe altă și amandouă banii.

Imaginile flagrantului, surprinse în timpul ședinței foto cu “Moldovenii”, în cursul căreia actorii s-au distrat copios, intrându-şi în pielea personajelor, sunt grăitoare!

Nu pierdeţi sâmbătă seară, de la ora 22:00, un nou episod halucinant al aventurilor prin care trec “Moldovenii”. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Pepe, mesaj surprinzător pentru Raluca Pastramă: "Aş vrea să te iert că ai plecat..."

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Bianca Comănici de la "Puterea Dragostei", declaraţii şocante despre primul ei iubit: „Un copil manipulat..."

Horoscop zilnic miercuri, 2 decembrie 2020. Nativii zodiei Fecioară primesc vești bune pe toate planurile!

Traficul va fi restricționat pentru repetiția și ceremonia oficială de Ziua Națională. Pe unde se va circula în București

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Noul simptom al COVID-19, ”happy hypoxia”, face tot mai multe victime. Cum se manifestă?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri