I-a trimis mesaje tatălui său mort timp de patru ani. Într-o zi, a primit un răspuns: „Bună, draga mea”


O tânără a avut parte de șocul vietii sale.

Chastity Patterson, o tânără în vârstă de 23 de ani, a avut parte de o întâmplare care i-a schimbat definitiv viața. Povestea sa a devenit imediat virală, după ce a fost făcută publică. Tânăra i-a scris mesaje tatălui ei mort, pe nume Jason Ligons, din dorința de a-i păstra memoria vie. A făcut acest lucru timp de patru ani, zi de zi, până într-o zi când a trăit șocul vieții sale.

Recent, aceasta i-a mai trimis mesaj cu o înainte de „aniversarea” morții sale, spunând: ”Hei, tată, sunt eu. Mâine va fi o zi dură din nou!” Mesajul a fost unul lung, în care menționa realizările sale, printre care promovarea Liceului, dar și învingerea cancerului.

Citeste si: Fenomen bizar în China. O femeie nu mai poate auzi vocile bărbaților. Ce a cauzat apariția bolii

Ce mesaj i-a scris Brad lui Chastity

Așadar, când un bărbat pe nume Brad i-a răspuns, aceasta a rămas înmărmurită. Bărbatul își pierduse fiica în 2014 într-un acident de mașină. I-a spus că îi citea mesajele în fiecare zi, spunând că asta ”l-a ținut în viață”.

După ce tatăl lui Chastity a murit, numărul tatălui său a ajuns la Brad:

Mesajul transmis de Brad: ”Bună, draga mea, Eu nu sunt tatăl tău, dar am primit mesajele tale în acești patru ani. Mă numesc Brad și mi-am pierdut fiica într-un accident, în 2014, iar mesajele tale m-au ținut în viață. Îmi pare rău că ai pierdut pe cineva atât de drag, dar te-am ascultat în acești patru ani, dar te-am privit crescând și trecând prin multe. Am vrut să-ți scriu în tot acest timp, dar nu am vrut să-ți frâng inima. Ești o femeie extraordinară și mi-aș fi dorit ca fiica mea să fie la fel ca tine, îți mulțumesc că m-ai ținut la curent, îmi amintești că existp Dumnezeu și că nu a fost vina Lui că fiica mea nu mai e”.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Adevărata faţă a lui Jador! "E un om deosebit care ajută pe toată lumea"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri