Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii


Se spune că fiecare persoană poartă cu ea un blestem al sorţii, care mai devreme sau mai târziu se răsfrânge asupra vieţii. Deşi nu este clar de unde provine acest blestem şi cu ce scop are loc, el diferă de la zodie la zodie şi poate fi interpretat în mai multe moduri. Află ce blestem ascunde fiecare semn zodiacal în parte!


In articol:

Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii

 

Capricorn

Nativului Capricorn îi place să economisească bani şi să se gândească mereu la viitor. Mai mult, atunci când cineva îi cere ajutorul, el ajută fără să se gândească la economiile sale. Blestemul său este legat tocmai de această situaţie, şi anume, că oricât de mulţi bani ar strânge, tot va simţi că nu este deajuns.

Citeste si: HOROSCOP CASSANDRA 21-27 IANUARIE 2019. Mulţi nervi, certuri în cuplu, probleme la serviciu şi vizite la medic

 

Vărsător

Cu toate că nativul Vărsător este o fire libertină, căruia îi place să îşi facă uşor prieteni, blestemul său este legat tocmai de sfera relaţională.

Nu trebuie să îşi facă griji în privinţa carismei, căci are destulă, însă nu va putea niciodată să iasă din zona sa de confort sau să reuşească să impresioneze pe cineva prin cuvinte. Când nu se va simţi în largul său, se va retrage cu discreţie.

 

Peşti

Nativul Peşti este blestemat să trăiască printre nori, şi nu în apă, acolo unde îi este locul. Fire idealistă şi visătoare, idealurile sale sunt imposibil de atins, motiv pentru care va trăi mereu cu gândul departe. Din această cauză, apropiaţii care nu îl vor înţelege îl vor părăsi.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop OFICIAL 2019. O mulțime de schimbări pentru toate zodiile

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum orice bărbat!

Horoscopul CARIEREI 2019. Schimbări financiare pentru multe zodii

Profețiile lui Nostradamus pentru 2019 – Multe boli vor dispărea,medicina va înregistra salturi uriașe iar Anglia va avea un nou rege

Horoscopul din manuscrisul lui Nostradamus. Zodii cu destin crunt! Au cel mai mult de suferit in viata

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Andreea Pirui, o nouă relație după ce s-a despărțit de Marius: „Vorbesc cu cineva”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri