Horoscopul toamnei de la astrolog Elena Bunescu. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea în urmatoarele 3 luni


Astrologul Elena Bunescu îti spune cum îţi va merge în dragoste şi în carieră, dar şi cum vei sta cu sănătatea şi cu banii în următoarele trei luni!

Horoscopul toamnei 2017 – BERBEC

DRAGOSTE: S-au adunat destui nori negri pe cerul relaţiei tale de cuplu şi dacă ai ştiut să îi îndepărtezi unul câte unul, urmează o perioadă mai senină. În octombrie începe o nouă etapă dificilă, în care fiecare va încerca să îşi impună voinţa asupra celuilalt, pe baza unor dorinţe puternice.

CARIERĂ: Toamna aduce complicaţii la locul de muncă, de care vei fi tentat(ă) să scapi printr-o schimbare radicală, în septembrie. În octombrie îţi vine mintea la cap şi faci concesiile necesare pentru a asigura un climat de cooperare, fiindcă simţi că e nevoie de asta. Din noiembrie încolo, evoluţia profesională va depinde doar de tine şi de revendicările pe care le vei avea.

SĂNĂTATE: Poţi descoperi destule dezechilibre în septembrie, cele mai multe provocate de problemele personale, pe care le cari cu tine şi le amesteci apoi cu cele de la muncă. Această încărcătură emoţională te destabilizează. În octombrie vei avea ocazia să te ocupi de vindecare, pas cu pas, şi de recuperarea echilibrului psihic. În noiembrie poate începe o altă serie de probleme, din cauza unor pofte şi dorinţe pe care nu vei dori să le ţii sub control.

BANI: Prima lună de toamnă este mai degrabă o lună de bilanţ, în care vei ajunge la concluzia că poţi şi meriţi mai mult. În octombrie vei şi munci mai mult, ca să te apropii de noul tău obiectiv financiar. Din noiembrie încolo, timp de un an, vei privi această problemă a resurselor ca pe un război pe care trebuie să îl porţi cu toţi cei din jur, ca să obţii ce consideri că ţi se cuvine.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Declarație pe proprie răspundere: Cum se completează corect. Greșeala pe care toți oamenii o fac!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri