Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 28 august - 03 septembrie 2017! Necazuri mari pentru doua zodii


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 28 august - 03 septembrie 2017.

Berbec

Este o perioadă interesantă, deorece forfota mentală este mare. Avalanşa de gânduri care te înconjoară te ajută să-ţi reevaluezi sistemul valorilor morale. Dialoguri cu oameni erudiţi, planuri de studii, călătorii îndepărtate. Se recomandă prudenţă dacă pleci, pentru că sunt posibile neplăceri. Eşti în centrul atenţiei multora, mai ales în segmentul profesional. Unii şefi te vor provoca la explicaţii vizavi de felul în care îţi îndeplineşti sarcinile de serviciu. Alege-ţi cuvintele şi gesturile cu grijă. Acasă, membrii familiei şi rudele au nevoie de sprijinul tău moral, emoţional şi material. Acordă-le necondiţionat!

Taur

În urma discuţiilor cu partenerul de viaţă sau colaboratorii din segmentul profesional vei fi nevoit să-ţi revizuieşti situaţia financiară. Se conturează cheltuieli majore datorită acestor persoane, dar şi plata unor facturi restante, taxe, datorii către alte persoane sau către bănci. Prudenţă şi discernământ, pentru că segmentul financiar, mai ales secţiunea bani şi bunuri comune cu alţii este foarte vulnerabil. Sunt posibile pierderi, erori în documente, dar şi falsuri intenţionate. În a doua parte a săptămânii ai de-a face cu şefi, sarcini de lucru urgente şi reuniuni oficiale. Acordă timp şi atenţie atât casei, cât şi membrilor familiei.

Gemeni

Ai multe de făcut în perioada analizată, mai ales la serviciu. Eşti sprijinit de către oameni de încredere, dar nu slăbi vigilenţa. Este posibil ca din greşeală, cineva să-ţi compromită poziţia din cadrul grupului de lucru. Relaţiile parteneriale sunt în continuă forfotă, fiind posibile separarea, divorţul, destrămarea unei colaborări profesionale. Schimbările sunt de proporţii în segmentul acesta şi cu efecte pe termen lung. Analizează toate tipurile de relaţii în care eşti implicat şi renunţă fără echivoc la persoanele care te solicită prea mult sau care îşi văd numai de interesele lor personale în relaţia cu tine. Cheltuieli comune cu alţii pe facturi, taxe, datorii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Christian Sabbagh a devenit „Membru de Onoare” al Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operatii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri