Horoscopul saptamanii 20 - 26 noiembrie de la Oana Hanganu: Se schimba lista cu zodii favorizate de astre


Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2017. Soarele intră în Săgetător şi schimbă lista cu zodii favorizate de astre.

TAUR

Taurii sunt răsfăţaţi de cei din jur. În iubire, sunt mai receptivi la dorinţele partenerului, dar nu pot renunţa la gelozie.

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 pentru zodia Taur anunţă o perioadă norocoasă, în care nativii se vor simţi răsfăţaţi şi ocrotiţi de cei din jur.

Relaţia de cuplu vafi ocrotită de planeta Iubirii, iar în plan profesional, proiectele şi interesele nativilor vor fi ocrotite de Marte, planeta Acţiunii.

Taurii ar putea primi veşti bune legate de veniturile lor chiar în primele zile ale săptămânii, când vor fi mult mai eficienţi în a se promova şi în a evidenţia rolul pe care îl au în succesul unei echipe. Drept urmare, pot fi promovaţi sau premiaţi la actualul loc de muncă sau să primească o ofertă interesantă.

Dar adevărata şansă va veni în jurul datei de 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetător şi, timp de o lună de zile, îi va ajuta pe Tauri să aibă noroc, avantaje sau succes cu ajutorul altora sau să beneficieze din plin de veniturile (sporite!) ale partenerului de viaţă.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

ANM a modificat prognoza! Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri