Horoscopul lunii NOIEMBRIE: Incepe o luna blanda! Trebuie sa ne reevaluam prioritatile!


Horoscopul lunii NOIEMBRIE: Incepe o luna blanda! Trebuie sa ne reevaluam prioritatile!

Ultima lună de toamnă se arată a fi, cel puţin din punct de vedere astrologic, mult mai blândă ca cele care s-au scurs deja.

TAUR

Profesional sau din punct de vedere medical, se prea poate ca, în cursul sau în preajma zilei de 4, să nu te simţi tocmai în apele tale. Din 5 încolo, străduieşte-te astfel încât să nu apară discuţii în contradictoriu legate de bani sau încredere cu asociaţii şi/sau persoana iubită. După data de 7, se anunţă o perioadă bună pentru perioada de cuplu sau pentru parteneriatul în care eşti implicat/ă.

În cursul sau în preajma zilei de 13, se întrevede o perioadă bună să legi parteneriate, dar bine ar fi să te fereşti să faci împrumuturi. În jurul sau în cursul zilei de 16, este benefică orice activitate care implică conturarea de planuri de viitor în asociere cu persoana iubită şi/sau asociaţii. În jurul sau în cursul zilei de 19, se prea poate să treci prin momente dificile la serviciu sau cu sănătatea.

Dacă treci prin evenimente mai puţin plăcute în preajma sau în jurul datei de 25, ţine cont că ele sunt menite să te facă să vezi că eşti mai puternic/ă decât te-ai fi aşteptat. S-ar putea ca, în jurul sau în preajma zilei de 28, să ai parte de discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi/sau afaceri pe seama banilor sau a lipsei de încredere. Poate n-ar strica să credeţi mai mult în voi.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Zodii care isi gasesc marea dragoste in 2018! Au tot norocul din lume

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Acestea sunt cele mai toxice cupluri de zodii! Isi fac rau zi de zi

Horoscopul banilor si iubirii 2018: Doua zodii sunt zguduite puternic. Se schimba destine

Zodii de femei care atrag barbatii ca un magnet si le conduc vietile din umbra!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Iulia Vântur și Salman Khan lansează un nou proiect împreună! Ce anunț a făcut frumoasa prezentatoare TV: „O poveste de dragoste vine”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri