Horoscopul lunii NOIEMBRIE: Incepe o luna blanda! Trebuie sa ne reevaluam prioritatile!


Horoscopul lunii NOIEMBRIE: Incepe o luna blanda! Trebuie sa ne reevaluam prioritatile!

Ultima lună de toamnă se arată a fi, cel puţin din punct de vedere astrologic, mult mai blândă ca cele care s-au scurs deja.

Cu toate acestea, de dorit ar fi să nu ne culcăm pe-o ureche şi să afişăm aceeaşi dibăcie în gestionarea energiilor astrale pozitive şi să dăm dovadă de aceeaşi înţelepciune în evitarea celor negative. Dar haideţi să urmărim pe larg cum anume ne tratează luna noiembrie.

Primul eveniment astrologic notabil al lunii acesteia este aspectul tensionat de opoziţie pe care îl trimite Venus din semnul Balanţei lui Uranus retrograd din zodia Berbecului.

Aşa se face că, în jurul sau în cursul zilei de 4, dorinţele şi impulsurile personale ar putea ajunge să se interpună între noi şi partenerii de viaţă şi/sau afaceri. Pentru a face faţă acestei configuraţii cosmice, ar fi de dorit să ne reevaluăm priorităţile şi să analizăm cât de mult contează pentru noi aceste relaţii.

Ne aşteaptă o ultimă lună de toamnă ce pare să prefigureze o iarnă blândă, numai bună de hibernat.

Ideal ar fi totuşi să nu păşim în anotimpul rece cu o astfel de idee, deoarece astrele ar putea să ne ia cu totul prin surprindere. Nu ar strica deci să rămânem pe poziţii, să ne tragem sufletul şi să ne pregătim moral pentru iarna lui 2017.

BERBEC

În preajma sau în cursul zilei de 4, se prea poate să apară unele conflicte între tine şi partenerul de viaţă şi/sau de afaceri.

Din 5 încolo, se anunţă o perioadă prielnică pentru călătorii în interes de afaceri sau de agreement la o distanţă apreciabilă de casă, dar şi pentru studii. După data de 7, s-ar putea ca situaţia dintre tine şi asociaţi sau persoana iubită să se complice destul de mult.

În cursul sau în jurul zilei de 13, se arată un moment propice să întreprinzi afaceri, dar bine ar fi să nu aibă nicio legătură cu străinătatea sau cu persoane de altă naţionalitate.

Dacă se întâmplă să treci prin momente dificile în cursul sau în preajma zilei de 16, vei realiza cât de puternic/ă eşti de fapt. Între tine şi asociaţi sau persoana iubită, raportul de forţe se destabilizează în jurul lui 19.

Pentru tine persoanl, se prea poate ca cele mai bune zile ale acestei săptămâni să fie cele din jurul sau din cursul zilei de 25. Caută să faci în aşa fel încât să profiţi într-un fel sau altul de contextul astral al acestui interval de zile. În cursul sau în jurul zilei de 28, se prea poate să fie nevoie să-ţi întrerupi studiile pentru o scurtă perioadă de timp sau să-ţi amâni o călătorie în interes de afaceri.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Zodii care isi gasesc marea dragoste in 2018! Au tot norocul din lume

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

Acestea sunt cele mai toxice cupluri de zodii! Isi fac rau zi de zi

Horoscopul banilor si iubirii 2018: Doua zodii sunt zguduite puternic. Se schimba destine

Zodii de femei care atrag barbatii ca un magnet si le conduc vietile din umbra!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

2022 TAUR Horoscop. Descoperă ce au rezervat astrele pentru zodia Taur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri