Horoscopul lunii ianuarie 2018 de la Oana Hanganu: O zodie rupe toate barierele, alta are un noroc nebanuit


Horoscopul lunii ianuarie 2018 este marcat de câteva evenimente importante care vor aduce schimbări majore pentru toate zodiile.

TAUR

Taurii care vor să călătorească în străinătate au astrele de partea lor.  În relaţii, trebuie să facă primul pas.

Horoscopul lunii ianuarie 2018 pentru zodia Taur anunţă călătorii, veşti de la oameni dragi sau colaboratori de departe sau oportunităţi nesperate pentru cei care doresc să lucreze în străinătate.

Până în ziua de 18 ianuarie, Venus, planeta care îi patronează pe Tauri se va afla în Capricorn şi în casa Străinătăţii din astrograma lor.

Tot în Capricorn va avea loc Luna Nouă din data de 17 ianuarie, care poate însemna, pentru Tauri, un nou job, o călătorie în altă ţară, dar şi înscrierea la un curs ori program de perfecţionare sau întâlnirea cu o persoană deosebită, care va avea rolul de adevărat mentor pentru ei.

La momentul de Lună Nouă, Taurii vor avea în casa Străinătăţii din astrogramă: Soarele şi Luna, alături de  Pluton (planeta Transformării), Saturn (planeta Responsabilităţii), Venus (Micul Benefic din astrologie) şi Mercur (planeta Comunicării).

Casa Străinătăţii se referă şi la spiritualitate, la interesul pentru alte culturi sau pentru sisteme religioase diferite, la dorinţa de a învăţa o limbă străină sau de a “călători” prin intermediul cărţilor sau filmelor. Astfel, Taurii care nu vor pleca, efectiv, în străinătate, nu se vor plictisi.

În 18 ianuarie, Venus va intra in zodia Vărsător, unde va rămâne până în februarie. Şi tot în Vărsător va intra în data de 20 ianuarie. Pentru Tauri, prezenţa Soarelui şi a planetei Venus în zodia Vărsător va însemna succes în carieră.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Ce știm, de fapt, despre Coronavirus? Descoperire este de ultim moment

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri